• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Budacu Stefania

Dr. Budacu Stefania

Dr. Budacu Stefania - logoped in cadrul centrului Medical City.

Dr. Budacu Stefania - logoped in cadrul centrului Medical City.

logopedie

sambata 09:00 - 13:00

Opinii utilizatori

Felicitari!
De Cornelia pe 21 August 2011

Felicitari pentru munca pe care o desfasurati si lucrarile aparute! Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere, sa realizati in continuare aceste minuni!

Dr. Budacu Stefania
De George pe 29 Ianuarie 2011

Va multumesc ca existati!

Dr. Budacu Stefania
De Ursu alexandra maria pe 06 Martie 2010

Sunteti o profesionista desavarsita.

Dr. Budacu Stefania
De Ursu alexandra maria pe 06 Martie 2010

Buna ziua, stimata doamna. Eu locuiesc in Suceava si in descrierea dumneavoastra nu specifica unde activati in ce judet. Avem o mare durere in familie. Avem doi nepotei, gemeni, unul e bine vorbeste, dar celalalt numai nu vrea. Copii implinesc 4 ani pe 15 aprilie si medicul care trateaza copilul ia recomandat mamei un logoped. As vrea daca se poate sa-mi raspundeti si sa ma ajutati cu niste sfaturi, parintii copilului sunt disperati, sunt nasii nostri de cununie si ne dorim sa ii ajutam. Va multumesc. Astept raspunsul dumneavoastra daca este posibil.

Contact Dr. Budacu Stefania

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.