• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Clinica Oana Nicolau

Clinica Oana Nicolau, situata in zona Cotroceni intr-un cadru primitor si linistit, este reprezentata de profesionisti specializati in psihologie, psihoterapie, psihiatrie, logopedie si nutritie.

Clinica Oana Nicolau, situata in zona Cotroceni intr-un cadru primitor si linistit, este reprezentata de profesionisti specializati in psihologie, psihoterapie, psihiatrie, logopedie si nutritie.

psihiatrie;
dezvoltare personala pentru copii si adolescenti;
dezvoltare personala pentru adulti;
consiliere pentru femeile insarcinate;
consiliere pentru cuplurile cu probleme de infertilitate

luni - vineri 09:00 - 21:00;
sambata 09:00 - 18:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0733.303.333

Caramizaru Monica M. - psiholog specializat in terapia cognitiv - comportamentala;
David Monica - psiholog;
Lazar Catalin - psihoterapeut;
Macovei Simona - psiholog si consilier terapeutic sub supervizare;
Murar Anca - psihoterapeut si consilier in supervizare;
Negoita Lucian - profesor psiholog;
Negoita Cristina - psiholog specialist, psihologie clinica;
Nicolau Oana - psiholog, formare in psihoterapie de familie si cuplu;
Peristeri Razvan - master in psihoterapii cognitiv - comportamentale;
Scarlatescu Iuliana - logoped;
Peristeri Dana - psihoterapeut de orientare cognitiv - comportamentala;
Stamate Dorina - psiholog;
Tepurlui Petrisor - psiholog principal formator si supervizor in psihoterapie cognitiv;
Ungureanu Silvia - psihoterapeut specializat in terapie experientiala

Opinii utilizatori

tarife exagerate si locatie oribila
De Andrei pe 06 Noiembrie 2015

In primul rand, clinica nu este situata in Cotroceni, ci intr-o tiganie de zona undeva intre Unirea si Rahova. In al doilea rand este o clinica de fite, destinata celor plini de bani. Ca idee, o sedinta de terapie individuala costa 140 de lei, iar una de terapie de cuplu - 200 de lei, adica tarife cu 40% mai mari decat media pietei. Am tot dispretul pentru cei care fac din servicii de psihoterapie o afacere.

Clinica Oana Nicolau
De Mihalache mircea pe 31 August 2011

Am fost cu copilul meu de 5 ani la aceasta clinica si din toate punctele de vedere sunt multumit de tot si cu siguranta am sa mai cer ajutorul personalului de acolo pentru ca sunt profesionisti de exceptie. Felicitari celor care aleg aceasta clinica!

Contact Clinica Oana Nicolau

Adresa

Doctor Constantin Severeanu, 7, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Spitalul ORL - Panduri
Site www.terapiaon.ro
www.clinicaoananicolau.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.