• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Clinica Medicala Nova

Clinica Medicala Nova

Clinica Medicala Nova pune la dispozitie urmatoarele servicii : Orl, Oftalmologie,Alergologie si Imunologie,Dermato- Venerologie, Logopedie- Psihologie, Medicina Muncii

Clinica Medicala Nova pune la dispozitie urmatoarele servicii : Orl, Oftalmologie,Alergologie si Imunologie,Dermato- Venerologie, Logopedie- Psihologie, Medicina Muncii

Tulburari de pronuntie dislalii, rinolalia, dizartrii, Tulburari de ritm si de fluenta a vorbirii: balbaiala, tahilalia, bradilalia, aftongia tulburari pe baza de coree,Tulburari de voce: afonia, disfonia, si fonoastenia, Tulburari ale limbajului scris-citit, dislexia-alexia si disgrafia-agrafia,Tulburari polimorfe, afazia si alalia, Tulburari de dezvoltare a limbajului- mutism psihogen, electiv sau voluntar, si intarzierea in dezvoltarea generala a vorbirii, Tulburari ale limbajului ca urmare a unor disfunctii psihice, Logopedie pentru limbajul copilului protezat auditiv

luni- vineri 08:00- 20:00 Sambata 09:00 - 12:00 cu programare

la numerele de telefon 021.325.44.22/ 031.105.25.75, urgente 0721.207.832

Orl - Ioana Alexandra Voda, Celesta Dragulescu, Daniela Mischie, Oftalmologie- Amr Elkadi, Alergologie si Imunologie- Adriana Nicolae, Dermatologie - Venerologie- Leila Kouchaki,Logopedie - Psihopedagogie- Cristea Mihaela

Opinii utilizatori

Dr. Elkadi
De Gabriela pe 13 Octombrie 2010

Am mers acum ceva timp la un consult oftalmologic la dr. Amr Elkadi si am fost foarte multumita. Acum urmeaza sa merg iarasi si nu am nicio indoiala ca voi pleca din nou cu un diagnostic pus corect si o prescriptie potrivita.

La fel de important mi se pare si faptul ca in clinica se accepta trimitere de la medicul de familie, astfel ca platesti mult mai putin. De ex. eu acum la oftalmolog voi da doar 15 RON, in loc de 125 RON cat este o consultatie fara trimitere.

Dr. Voda
De Simona pe 13 Octombrie 2010

Am mers la un control ORL la dr. Voda Alexandra si am fost foarte multumita. Pe langa profesionalismul si atentia cu care isi trateaza fiecare pacient, mi-a placut foarte mult ca explica pe intelesul nostru ce se intampla si ce vede in timpul analizelor. In plus, are foarte multa rabdare cu copiii si le explica frumos ce face fiecare aparat si ce urmeaza sa le faca ea.

Foarte multumita
De APOSTOL CATALINA pe 25 Noiembrie 2009

Sunt o echipa de profesionisti. Aici am rezolvat foarte multe din problemele baietelului meu de 4 ani. Frecventam mereu clinica Nova, deoarece am incredere in medicii de acolo. Doamna doctor Voda(orl) si doamna doctor Nicolae(alergologie) sunt extraordinare, foarte bine pregatite si mereu alaturi de noi.

Contact Clinica Medicala Nova

Adresa

Pictor Gheorghe Tattarascu, 2, Bucuresti, Sectorul 3

Reper subsol Policlinica Globului, in spatele cinematografului Gloria, Baba Novac
Site www.clinicanova.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.