• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Psihoterapie si Consiliere Psihologica Cuore

Centrul de Psihoterapie si Consiliere Psihologica Cuore - Psihoterapia este o modalitate de tratament centrata pe reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburari mintale sau stari de suferinta psihosociale si/sau psihosomatice si comportamente disfunctionale; prin tehnicile si metodele specifice duce la o mai buna integrare de sine si in...

Centrul de Psihoterapie si Consiliere Psihologica Cuore - Psihoterapia este o modalitate de tratament centrata pe reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburari mintale sau stari de suferinta psihosociale si/sau psihosomatice si comportamente disfunctionale; prin tehnicile si metodele specifice duce la o mai buna integrare de sine si in societate.

servicii copii:

consiliere psihologica si psihoterapie individuala
evaluare psihologica
grupuri de dezvoltare emotionala si optimizare comportamentala
psihoterapie adhd
metode si tehnici psihoterapeutice

servicii adolescenti:

consiliere psihologica si psihoterapie individuala
evaluare psihologica
grupuri de dezvoltare emotionala si optimizare comportamentala

servicii adulti:

consiliere psihologica si psihoterapie individuala
grupuri de dezvoltare personala
psihonutritie si psihosomatica

servicii cuplu:

psihoterapie si consiliere psihologica de cuplu

servicii familie:

psihoterapie si consiliere psihologica de familie
consiliere parentala
consiliere psihologica pre si post-natala
grupuri de educatie parentala

psihoterapie si consiliere psihologica individuala – varsta a III-a

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon:

Livia Popescu – 0746.055.338 – livia@psihologcuore.ro
Aida Zodie – 0723.354.450 – aida@psihologcuore.ro
Monica Ion – 0745.052.928 – monica@psihologcuore.ro

Livia Popescu - psihoterapeut, consilier psihologic, psiholog clinician si trainer grupuri dezvoltare personala;

Aida Zodie - psiholog, psihoterapeut in psihoterapie cognitiv – comportamentala, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania;

Monica Ion - psihoterapeut adlerian, psiholog clinician psihonutritionist, facilitator Constelatii; Familiale.

organizarea de tabere pentru parinti si copii;

Opinii utilizatori

Contact Centrul de Psihoterapie si Consiliere Psihologica Cuore

Adresa

Bulevardul Nerva Traian, 11, Bucuresti,

Reper Bulevardul Nerva Traian, nr. 11, bl. M68, sc. 1, et. 3, ap. 9
Site www.psihologcuore.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.