• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie

CPAP este o institutie pentru promovarea si dezvoltarea psihoterapiei profunde. CPAP permite cabinetelor psihologice afiliate si psihoterapeutilor sa dezvolte proiecte personale si in asociere pentru formarea unei imagini autentice a psihoterapiei in Romania. Pentru a permite acest lucru, CPAP a dezvoltat o serie de proiecte interne si...

CPAP este o institutie pentru promovarea si dezvoltarea psihoterapiei profunde. CPAP permite cabinetelor psihologice afiliate si psihoterapeutilor sa dezvolte proiecte personale si in asociere pentru formarea unei imagini autentice a psihoterapiei in Romania. Pentru a permite acest lucru, CPAP a dezvoltat o serie de proiecte interne si internationale prin care sa formeze psihologi capabili sa desfasoare o activitate terapeutica pe aceleasi principii. Alaturi de psihoterapeuti se afla si psihologi care au dezvoltat proiecte aparte. CPAP asigura spatiul, prezentarea, posibilitatea de a desfasura proiecte, conditii de formare si de supervizare. Toti membrii CPAP sunt formati sau se afla in formare in psihanaliza, psihodrama si TFP (Terapie Familiala Psihanalitica). Acest tip de formare este obligatoriu pentru un membru CPAP, indiferent de natura activitatii pe care o exercita.

psihoterapie pentru copii, adolescenti si parinti, logopedie, consiliere pentru copii si adolescenti, servicii psihologice – dezvoltare personala, consiliere psihologica,

psihoterapeut Stefania D. Nita, psihoterapeut Claudiu Ganciu, psihoterapeut copii/adolescenti Anca Munteanu, psihoterapeut Andreea Raduta

consiliere psihologica, psihoterapie (individuala, de cuplu, pentru disfunctii sexuale, de grup), consiliere pentru copii si adolescenti, consultanta psihologica pentru firme, evaluari psihologice, cursuri de psihologie, cabinet online

Opinii utilizatori

Contact Centrul de Psihologie de Actiune si Psihoterapie

Adresa

Nicolae Filipescu, 61, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.centrupsihologie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.