• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Centrul Psiho Armonie

Centrul Psiho Armonie noi aprindem scanteia schimbarii!

Suntem o echipa de profesionisti, iar experienta noastra, pregatirea profesionala continua, dragostea si pasiunea pentru aceasta meserie ne provoaca sa fim si mai buni.

Oferim multiple servicii in domeniul psihologiei si al psihoterapiei: psihoterapie individuala, de cuplu,...

Centrul Psiho Armonie noi aprindem scanteia schimbarii!

Suntem o echipa de profesionisti, iar experienta noastra, pregatirea profesionala continua, dragostea si pasiunea pentru aceasta meserie ne provoaca sa fim si mai buni.

Oferim multiple servicii in domeniul psihologiei si al psihoterapiei: psihoterapie individuala, de cuplu, de familie, de grup, pentru copii si adolescenti, co-terapie de cuplu, terapie prin hipnoza, psihoterapia persoanelor cu dizabilitati, psihoterapia bolnavilor somatici, psihodiagnostic si evaluare clinica, logopedie, psihologie aplicata in domeniul apararii si sigurantei nationale, dezvoltare personala.

Pentru psihologi - dezvoltare personala, formare si supervizare profesionala. De asemenea, oferim consiliere gratuita pentru persoanele cu dizabilitati psihomotorii si pentru familiile acestora.

0730.028.680 - Ana Farcas, asistent relatii publice

Cristina Negoita psiholog clinician specialist, psihoterapeut, co-formator in cadrul Asociatiei de Hipnoza si Psihoterapii Cognitiv – Comportamentale.
Competente profesionale in:
psihoterapie sistemica: cuplu, copil, familie;
evaluare psihologica si psihodiagnostic;
psihoterapie cognitiv-comportamentala, hipnoza;
consiliere si psihoterapii scurte, colaborative, centrate pe resurse si solutii;

Lucian Negoita psiholog scolar, psihoterapeut, co-formator in cadrul Asociatiei de Hipnoza si Psihoterapii Cognitiv- Comportamentale.
Competente profesionale in:
psihoterapie sistemica: cuplu, copil, familie;
psihoterapie cognitiv-comportamentala, hipnoza;
consiliere si psihoterapii scurte, colaborative, centrate pe resurse si solutii;

Petrisor Tepurlui psiholog principal, formator si supervizor in psihoterapie cognitiv - comportamentala si hipnoza ericksoniana, psiholog specialist si supervizor in psihologie aplicata in domeniul sigurantei nationale;

Ramona Ghidu psiholog cu competenta in psihoterapie sistemica cuplu-copil-familie

Opinii utilizatori

Contact Centrul Psiho Armonie

Adresa

Nicolea Constantinescu, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Piata Dorobanti
Site www.centrulpsihoarmonie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.