• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet psihorerapie Constanta

Cabinet psihorerapie Constanta ofera urmatoarele servicii medicale:
psihoterapie, psihologie, logopedie.

Cabinet psihorerapie Constanta ofera urmatoarele servicii medicale:
psihoterapie, psihologie, logopedie.

anxietate crescuta;
atacuri de panica;
depresie;
tulburari de adaptare sau dezvoltare ale copiilor;
ticuri;
enurezis;
balbaiala;
dereglari ale somnului;
tulburari alimentare (anorexie,bulimie);
tulburari psihosomatice (cefalee, dureri cronice,
hipertensiune arteriala, hipertiroidism)
emotivitate crescuta;
probleme de comunicare si relationare (parinti si copii);
probleme de cuplu;
stima de sine scazuta;
psoriazis;
fobii;
tristete prelungita;
situatii de doliu

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0744.576.795

Burlacu Lenuta - psihoterapeut

Opinii utilizatori

Am gasit ajutor
De Roxana popa pe 20 Noiembrie 2009

Initial am crezut ca va fi doar o simpla discutie ca si multe altele referitoare la problema mea. Ma macinau multe lucruri din trecutul meu si nu puteam sa le impac cu prezentul. Acum simt ca m-am clarificat, sentimentele mele s-au asezat intr-o alta ordine. E greu sa explic in cuvinte transformarea mea, dar s-a intamplat prin terapie si ii multumesc psihoterapeutului meu ca a participat la regasirea mea.

Contact Cabinet psihorerapie Constanta

Adresa

Bd. 1 Mai, 3, Constanta, Constanta

Reper Bl H10, Sc. A, Ap. 2 Interfon 02
Zona gara, langa Spitalul Universitar
Site www.psihoterapieburlacu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.