• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet psihologie si psihoterapie pentru copii si adolescenti, Dr. Psih Cristea Monica, Cluj-Napoca

A fi psiholog e o stiintă dar, a fi un psiholog bun e o continuă cercetare cu tine însuti si cu ceilalti. Lucrez de peste 15 de ani cu copii sau adolescenti si cu părintii acestora prin consiliere psihologica si psiholterapie, dezvoltare personală, logopedie, terapie individuala si de grup

A fi psiholog e o stiintă dar, a fi un psiholog bun e o continuă cercetare cu tine însuti si cu ceilalti. Lucrez de peste 15 de ani cu copii sau adolescenti si cu părintii acestora prin consiliere psihologica si psiholterapie, dezvoltare personală, logopedie, terapie individuala si de grup

Opinii utilizatori

Doamna doctor Cristea Monica
De Vesa Ana-Maria pe 13 Februarie 2018

După mine , în loc de cuvâtul "doctor" ar putea fi cuvânul "prieten" deoarece aşa te simți cu doamna Cristea Monica , ca şi cu un prieten. Este blândă , calmă , mereu cu o vorbă bună la ea şi cu un sfat bun de urmat. Eu o apreciez foarte mult pentru felul său de a fi şi o recomand cu toată !

profesionista
De Voda Lucretia pe 29 Ianuarie 2018

Am avut norocul de a intalni acest om. Desi la inceput aveam indoieli, am ajuns in scurt timp sa apreciez profesionalismul , amabilitatea si mai ales dedicarea doamnei psiholog. A fost omul care pe langa terapia oferita copilului meu, m-a facut pe mine ca parinte sa inteleg ce inseamna autismul, ca un asemenea diagnostic nu se poate pune intr-o ora de evaluare fara a tine cont de circumstante si mediul inconjurator- asa cum fusese evaluat copilul meu de catre un alt psiholog, ca e nevoie de evaluare complexa. A fost omul care mi-a explicat si m-a facut sa vad ca, copilului meu I se puse un diagnostic gresit dupa doar cateva ore de terapie. A fost omul care m-a indrumat si m-a ajutat, sa imi ajut copilul sa recupereze lipsa de stimulare, aratandu-mi ce jocuri sunt benefice, chiar imprumutandu-ne dansa materiale si jucarii pentru acasa. Desi uneori este severa, copilul meu o indrageste, iar eu ca mama am inteles ca oricat de mic ar fi trebuie sa stie ca exista niste limite si ,,reguli” care trebuiesc respectate. Multumesc mamicii care mi-a recomandat-o si doamnei psiholog, pentru ca datorita lor, azi sunt o familie fericita si linistita.

probleme de adaptibilitate scolara
De Bulgarescu Ramona pe 30 Mai 2016

Fetita mea are 6ani si nu vrea sa voerbeasca in public si mai ales cu adulti ...cu familia vorbeste fara probleme

Contact Cabinet psihologie si psihoterapie pentru copii si adolescenti, Dr. Psih Cristea Monica, Cluj-Napoca

Adresa

Gheorghe Sincai, 16, Cluj, Cluj Napoca

Site www.psiholog-cluj-mc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.