• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Cabinet psihologic Adriana Jecu

Cabinetul va ofera servicii de consiliere psihologica si psihoterapie, consiliere scolara si vocationala.

*Consiliere psihologica - suport specializat, de durata scurta sau medie, centrat pe aspecte bine determinate. Rolul consilierului este de a-l ajuta pe client sa gestioneze o situatie de criza (pierderea unei persoane dragi, separare...

Cabinetul va ofera servicii de consiliere psihologica si psihoterapie, consiliere scolara si vocationala.

*Consiliere psihologica - suport specializat, de durata scurta sau medie, centrat pe aspecte bine determinate. Rolul consilierului este de a-l ajuta pe client sa gestioneze o situatie de criza (pierderea unei persoane dragi, separare sau divort, dificultati in relatia parinte-copil, adaptare la o noua situatie de viata etc.) si il asista in gasirea unei solutii la problema cu care se confrunta.

*Psihoterapie psihanalitica (copii, adolescenti, adulti, cuplu, familie) - demers terapeutic de profunzime si durata care se adreseaza unei palete largi de simptome si probleme, printre care:
- dificultati de relationare/comunicare la nivel profesional, social, familial;
- dificultati de natura sexuala (insatisfactii, abuzuri, tulburari de identitate sexuala etc.);
- tulburari afective si de personalitate;
- anxietate, depresie, atacuri de panica;
- tulburari de somn;
- tulburari de comportament alimentar (bulimie, anorexie);
- fobii;
- boli psihosomatice (afectiuni fizice cu determinare psihica).

*Consiliere scolara - servicii de consiliere psihoeducationala a copiilor si tinerilor aflati in situatii de criza familiala, inadaptare scolara, sociala, esec sau abandon scolar, absenteism etc., precum si a celor cu tulburari de comportament si disciplina.

*Consiliere vocationala - presupune identificarea scopurilor personale, aptitudinilor, motivatiilor si valorilor necesare alegerii unei cariere.

consiliere psihologica;
psihoterapie (copii, adolescenti, adulti, cuplu, familie);
consiliere scolara si vocationala.

zilnic

la telefon 0721-089264;
pe e-mail la adriana_jecu@yahoo.com.

Adriana Jecu - psiholog cu drept de libera practica in psihoterapie psihanalitica, consiliere scolara si vocationala.

Opinii utilizatori

dependenta de acool
De Cristian Popa pe 10 Octombrie 2011

sedintele de psihoterapie m-au ajutat sa trec mai usor pest aceasta prolema legata de alcool si sa-mi schimb modul de gandire coroborat cu tratamentul medical urmat sub sub observatie medicala.

copilul meu sufera de 3 ani fobie la pisici
De Pascu ninel pe 10 Octombrie 2011

la sfarsitul sedintei a 2-a copilul a putut sa doarma mult mai bine iar dupa a 4-a sedinta a putut sa se apropie de pisica fara teama. dupa 5 sedinte am decis de comun acord incetarea tratamentului deoarece sunt f multumit de rezultate

Incearca pentru ca merita.
De Liliana pe 10 Octombrie 2011

Am avut o situatie de criza in familie. Starile de anxietate s-au redus treptat si atacurile de panica care erau frecvente s-au redus semnificativ sunt foarte multumita de acest psihoterapeut.

am avut o poblema cu cpilul si a avut nevoie de consiliere
De Matei alexandru pe 10 Octombrie 2011

in urma sedintelor de psihoterapie copilul nu mai are stari de axietate si fobie sociala

Multumesc
De Kiriana82 pe 10 Octombrie 2011

Dupa ce am pierdut primul copil totul a fost foarte greu. Am gasit persoana potrivita la momentul potrivit. Multumesc!

am avut o problema in cuplu si am avut nevoie de consiliere
De Voicila Alexndru pe 10 Octombrie 2011

Am urmat cateva sedinte de psihoterapie si in momentul de fata simt ca am depasit faza critica

Am simtit sprijinul unui psihoterapeut profesionist
De Amira G. pe 10 Octombrie 2011

Am pierdut pe cineva drag si am nevoie de cateva sedinte de psihoterapie. Dupa 2 luni m-am simtit mult mai bine si pot sa fac fata in continuare. Mi-au disparut gandurile de suicid.

merita
De Costi B pe 10 Octombrie 2011

Foarte multumit de serviciile de terapie individuala

Contact Cabinet psihologic Adriana Jecu

Adresa

Sos. Mihai Bravu, 302, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Rond Baba Novac
Site www.terapiepsihanalitica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.