• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet individual de psihologie - psihoterapie Zotic Mariana

Cand aveti nevoie de un psihoterapeut?

Va simtiti coplesit de griji? Sunteti irascibil, stresat, epuizat, tot mai putin tolerant in viata de zi cu zi? Nu va puteti regasi starea de bine si nu stiti ce sa faceti?

Aveti cosmaruri, insomnii, obsesii, ticuri, fobii si vreti ca acestea sa nu va mai ingradeasca viata?...

Cand aveti nevoie de un psihoterapeut?

Va simtiti coplesit de griji? Sunteti irascibil, stresat, epuizat, tot mai putin tolerant in viata de zi cu zi? Nu va puteti regasi starea de bine si nu stiti ce sa faceti?

Aveti cosmaruri, insomnii, obsesii, ticuri, fobii si vreti ca acestea sa nu va mai ingradeasca viata?

Copilul dvs. are un comportament nepotrivit? Ati dori sa-l puteti intelege si indruma, dar nu stiti cum sa procedati adecvat?

Relatia cu partenerul ( partenera ) dvs. nu mai este ce a fost? Asteptarile reciproce par a nu mai fi satisfacute si va doriti o schimbare?

Sunteti dependent de tutun, alcool, droguri, mancare sau medicamente si va faceti griji pentru sanatatea dvs.?

Aveti senzatia ca nimeni nu va intelege? Va simtiti singur, nefericit, deprimat, dezamagit de viata si aveti nevoie de suport si intelegere?

Va simtiti depasit de o situatie de viata din prezent sau de o trauma din trecut si cautati sprijin?

Impreuna putem gasi raspunsuri la aceste intrebari!

Sta in puterea dumneavoastra sa aveti o viata mai buna!

Nou!
Descoperiti resursele profunde ale inconstientului dvs prin intermediul hipnozei si autohipnozei.

Consultatii la domiciliu pentru cumintirea copiilor nazdravani si linistirea adolescentilor rebeli.

Consultatii la domiciliu pentru persoane in varsta sau bolnave, care nu se pot deplasa.

Set de sedinte aplicative de psihologie a copilului pentru parintii interesati - Din respect pentru copiii nostri.

Set de sedinte aplicative de psihologie a omului varstnic pentru familia tanara - Din respect pentru batranii nostri.

Set de sedinte aplicative de psihologie a cuplului - Din respect pentru partenerii nostri de viata si din respect pentru noi insine.

psihoterapie individuala;
psihoterapie de familie;
psihoterapie de cuplu;
psihoterapie de grup;

luni - miercuri - vineri: 09:00 - 12:00;
marti - joi: 14:00 - 19:00;
sambata: 09:00 - 13:00;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0726.097.743 sau pe e-mail la dm_zotic@yahoo.com;

Zotic Mariana psiholog cu specializare in psihoterapie - hipnoza clinica si terapie ericksoniana;

50 RON sedinta la cabinet;
60 RON sedinta la domiciliu;

Opinii utilizatori

Contact Cabinet individual de psihologie - psihoterapie Zotic Mariana

Adresa

Soveja, 70, Constanta, Constanta

Reper Intrare separata ( zona Tomis III, intersectia str. Soveja cu bd. Tomis )
Site www.zoticmariana.aaz.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.