• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet individual de psihologie Ciuculete Marieta

Cabinet individual de psihologie Ciuculete Marieta - Tu, Copilul tau, familia aveti toate resursele necesare pentru a evolua si pentru a deveni ceea ce va doriti, dar, uneori, din diverse cauze, nu le puteti "vedea" sau nu le constientizati inca. Eu va insotesc pe drumul regasirii sau descoperirii acestora.

Cabinet individual de psihologie Ciuculete Marieta - Tu, Copilul tau, familia aveti toate resursele necesare pentru a evolua si pentru a deveni ceea ce va doriti, dar, uneori, din diverse cauze, nu le puteti "vedea" sau nu le constientizati inca. Eu va insotesc pe drumul regasirii sau descoperirii acestora.

Oferta de servicii este complexa si orientata spre a veni cat mai mult in sprijinul nevoilor dumneavoastra.

Ma adresez:

- adultilor care au nevoie de consiliere psihologica si psihoterapie in caz de: depresie, anxietate, atacuri de panica, insomnie, dificultati de comunicare sau relationare la nivel familial, profesional, social, fobii, disfunctii sexuale, tulburari emotionale, divort, doliu etc.;

- copiilor si adolescentilor care au nevoie de consiliere psihologica sau psihoterapie in caz de: anxietate, fobii, timiditate, atacuri de panica, esec scolar, inadaptare scolara sau sociala, ADHD, probleme comportamentale, lipsa increderii in sine, frica de separare, dependenta etc.;

- parintilor, familiilor care au nevoie de consiliere psihologica sau suport psihologic privind: cresterea constienta a copiilor, modalitati de disciplinare pozitiva, instrumente de comunicare corecta, gestionarea stresului si a conflictelor, comunicarea si relationarea in cuplu, probleme legate de stima de sine, parenting postadoptie etc.;

- adultilor, adolescentilor si copiilor interesati de propria dezvoltare personala prin Ateliere creative de dezvoltare personala (http://consiliere-psiholog.ro/dezvoltare-personala-de-grup.php) sau prin Tabere de dezvoltare personala:

- copiilor, adolescentilor care au nevoie de terapie logopedica;

- adultilor, adolescentilor si copiilor care au nevoie de echilibrare energetica, emotionala, fizica prin Terapie REIKI.

luni - vineri: 10.00 - 20:00;

pentru informatii sau programari sunati la nr. de telefon 0724.390.913
sau e-mail:
psiho_armonie@yahoo.com

Ciuculete Marieta - psiholog consilier, psihoterapeut;

Opinii utilizatori

multumesc
De Cristina pe 05 Martie 2015

Doamna Marieta este o profesionista si un om cald. Aici m-am simtit respectata si acceptata.MULTUMESC.

Multumim
De Emilia pe 18 Februarie 2013

Doamna Marieta ne-a ajutat foarte mult. Ii port in suflet recunostinta pentru profesionalismul si rabdarea cu care ne-a insotit in procesul nostru de vindecare. Multumim!

Cabinet individual de psihologie Ciuculete Marieta
De Bibita Smileanschi pe 09 Februarie 2011

Doamna Marieta Ciuculete, este cu adevarat un foarte bun psiholog! Si nu numai pentru copii.

Cabinet individual de psihologie Ciuculete Marieta
De Aurora pe 10 Ianuarie 2011

Eram sceptici si eu si sotul meu. Invatatoarea a spus ca este hiperactiv, ca nu intelege nimic etc. Am fost la doamna psiholog toti trei. Se intelege minunat cu copiii, a avut rabdare cu noi pana am inteles niste lucruri . Merita, mergeti cu incredere.

Cabinet individual de psihologie Ciuculete Marieta
De Ionut pe 09 Ianuarie 2011

Este o profesionista. Calda, empatica, cu simtul umorului. In sfarsit inteleg ce se intampla cu mine si pot sa ma descurc cu situatiile dificile din viata mea.

Cabinet individual de psihologie Ciuculete Marieta
De MIHAELA pe 09 Ianuarie 2011

Multumita dansei ne-am schimbat atitudinea fata de copilul nostru. Acum il intelegem si il acceptam.

Contact Cabinet individual de psihologie Ciuculete Marieta

Adresa

Bulevardul Chisinau, 6, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Clubul Miramar
Site www.consiliere-psiholog.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.