• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet de psihologie psihoterapie psihopedagogie Nedea Nicolae

Va ofera mediul prielnic pentru a evolua, a va gasi forta launtrica pentru a merge mai departe.

Veniti si vei fi primit intr-un mediu cald si prietenos unde va veti putea gasi resursele si nu veti fi criticat sau judecat.

Daca ati decis sa faceti schimbari in viata dumneavoastra, atunci primul pas este deja facut. Cabinetul de...

Va ofera mediul prielnic pentru a evolua, a va gasi forta launtrica pentru a merge mai departe.

Veniti si vei fi primit intr-un mediu cald si prietenos unde va veti putea gasi resursele si nu veti fi criticat sau judecat.

Daca ati decis sa faceti schimbari in viata dumneavoastra, atunci primul pas este deja facut. Cabinetul de psihoterapie este locul unde schimbarea devine posibila.

Cu ajutorul specializat al psihologului, psihoterapeutului sau consilierului psihologic, si cu implicarea Dvs, puteti sa va accesati resursele interioare prin care schimbarea sa devina realitate.

Toata lumea poate da sfaturi. Psihoterapia nu inseamna sfaturi. Un sfat reflecta viziunea persoanei care te sfatuieste, nu propria Dvs cale.

Psihoterapia individuala

Implica o relatie deschisa intre psiholog si Dvs, cel care va confruntati cu anumite dificultati.Impreuna veti descoperi resursele care va stau la dispozitie. Daca treceti prin stari de tristete, furie, frustrare, ingrijorare, singuratate, nejutorare, vinovatie, anxietate, atacuri de panica, fobie, insomnii, adictii, stress, timiditate, traume, stima de sine scazuta, dificultati de relationare este momentul sa cereti ajutor specializat.

Beneficiile psihoterapiei individuale:
- identificarea, exprimarea si gestionarea propriilor emotii - furie, frica etc
- invatarea unui stil de gandire adaptativ
- invatarea unui stil de comunicare asertiv in relatiile cu ceilalti
- intelegerea propriilor nevoi, respectand punctul de vedere al altora
- constientizarea necesitatii responsabilitatilor fata de propria persoana
- recastigarea increderii in propria persoana
- constientizarea nevoii de intimitate si spatiu
- multumire de sine, iertare, acceptare
- descoperirea unor noi metode de adaptare la stress
- trairea sentimentului de bine

Psihoterapie de cuplu

Principalul scop al psihoterapiei de cuplu este punerea in acord a stilurilor nepotrivite de comunicare si intelegerea rolurilor fiecarui partener.Relatia intima intre cei doi poate ajunge intr-un impas datorita urmatoarelor cauze: certurile frecvente, disfunctii sexuale, gelozie, violenta verbala, fizica si sexuala, indecizia de a ramane in relatie, infidelitate, nepregatirea pentru casatorie, sarcina nedorita de partener, neasumarea responsabilitatilor, neancrederea in celalalt, conflicte, schimbarea domiciliului, iminenta divortului, lipsa sentimentului de a fi iubit.

Beneficiile psihoterapiei de cuplu:
- identificarea, exprimarea si gestionarea propriilor emotii - furie, frica, frustrare, etc
- invatarea unui stil de comunicare asertiv in relatia cu partenerul
- realtii armonioase in cuplu
- intelegerea propriilor nevoi, respectand punctul de vedere al altora
- asumarea responsabilitatilor
- recastigarea increderii in partener
- gestionarea propriilor spatii intime
- reevaluarea sentimentelor avand o viziune mai clara asupra relatiei de cuplu
- multumire de sine, acceptare, iertare, iubire in cuplu

Psihoterapie de familie
Este psihoterapia care intervine pentru a ajuta familiile sau indivizii care compun o familie sa inteleaga si sa imbunatateasca modul in care interactioneaza intre ei si cel in care isi rezolva conflictele. Probleme pot aparea atunci cand: apar dificultati in comunicare si relationare, agresivitate, divort, despartire, decesul unui membru din familie. La copii si adolescenti apar probleme de comportament, agresivitate, opozitionism, agitatie, deficit de atentie, traume, temeri, timiditate, ticuri, conflicte cu parintii, abuz de substante, dependenta de calculator, absenteism. In astfel de situatii psihologul este cel care da repere parintilor, ii ajuta sa gestionze, sa inteleaga, sa rezolve situatiile dificile, de criza prin care familia trece.

Beneficiile psihoterapiei de familie:
identificarea, exprimarea si gestionarea emotiilor membrilor familiei- furie, frica, frustrare, etc
- invatarea unui stil de comunicare asertiv in relatiile dintre membrii
- realtii armonioase cu familia de baza sau extinsa
- intelegerea propriilor nevoi, respectand punctul de vedere al altora
- asumarea responsabilitatilor
- stabilirea limitelor si rolurilor ficarui membru
- recastigarea increderii in membrii familiei
- gestionarea propriilor spatii intime
- reevaluarea sentimentelor avand o viziune mai clara asupra relatiilor in familie
- multumire de sine, acceptare, iertare, iubire in familie

Consiliere psihologica
Este un proces intensiv de acordare a asistentei psihologice atunci cand doriti sa functionati mai eficient si apar dificultati in starea de bine, luarea unor decizii importante, aparitia unor crize de natura psihologica, unele conflicte relationale punctuale.

Beneficiile consilierii psihologice:
-promovarea sanatatii si starii de bine: functionare optima din punct de vedere somatic, fiziologic, mental, emotional, relational, social si spiritual.
-dezvoltare personala, cunoastere de sine, relationare interpersonala armonioasa, controlul stresului, atitudini creative, capacitate de decizie responsabila.
-preventia dispozitiei afective negative, a neincrederii in sine, a comportamentelor de risc, a conflictelor interpersonale, a dificultatilor de invatare, a dezadaptarii sociale, a disfunctiilor psihosomatice, a situatiilor de criza.

Consiliere psihopedagogica
Este un proces intensiv de acordare a asistentei psihologice si educationale elevilor, studentilor si celorlalte persoane implicate in procesul educational cu scopul eficientizarii acestuia. In procesul educational problemele care apar sunt: rezultate scazute la invatatura, capacitate de memorare slaba, lipsa concentrarii, lipsa motivatiei, deficit de atentie, o evaluare insuficienta a capacitatilor psihologice a elevului, lipsa unei adaptari eficiente a programei scolare la nivelut dezvoltarii cognitive a elevului, dislexia, disgrafia, acalculia, tulburari de limbaj, relationare deficitara cu colegii si profesorii.

Beneficiile consilierei psihopedagogice:
-ofera reperele pentru sanatatea mentala, psihoemotionala, sociala, fizica, spirituala a copiilor si adolescentilor.
-este centrata pe preventie si actiune plecand de la cauzele si explicand motivele dificultatilor intelectuale, emotionale, relationale si comportamentale.
-este o relatie interumana de asistenta si suport a elevului, a grupului de elevi in scopul de preventie a situatiilor de criza.
-ofera o adaptare a programului educational la capacitatile psihoindividuale ale elevlui

Consiliere de cariera
Este procesul de optimizare intre resursele, cerintele, aspiratiile, valorile si interesele Dvs si oferta reala din domeniul educatiei, formarii si integrarii socio-profesionale. Este necesara atunci cand:
-adolescentii sunt in situatia de a merge mai departe si nu stiu in ce domeniu si ce scoala sa urmeze, nu stiu foarte clar ce le place sa faca, care sunt aptitudinile si pasiunile lor, care este drumul de urmat in viata lor profesionala
-adultii doresc sa optimizeze ori sunt intr-un impas in ceea ce priveste traseul lor profesional, sunt in cautarea unui loc de munca, doresc sa stie mai multe despre primul interviu, redactarea CV-ului, cum sa caute un loc de munca, ce sa imbunatateasca la ei si care sa fie atitudinea pe care sa o aiba.
Proverb chinez:
¥Da-i omului un peste si il hranesti o zi. Invata-l sa pescuiasca si il hranesti o viataµ

Beneficiile consilierei de cariera:
-o cunostere profunda a propriilor dorinte si interese
-planificarea traseului socio-profesional
-inlaturarea emotiilor negative cu privire la viitor
-determinare in abordarea carierei
-optimizarea sanselor pe piata muncii
-intelegerea valorilor si pasiunilor care ii calauzesc

Training personal
Este procesul de dobandire de noi cunostinte, abilitati si atitudini necesare indeplinirii mai eficace a unor comportamente pe care doriti sa le performati in prezent sau viitor. Cand doriti un training personal ati identificat unele nevoi si dificultati: nevoia de a manageria mai bine conflictele, dificultati in a manageria timpul, dificultati in a respinge unele comunicari toxice si agresive, nevoia de management al emotiilor, nevioa de mentinere a schimbarilor in adictii.

Beneficiile traning-ului personal:
-obtinerea de abilitati de comunicare adaptate
-managerierea emotiilor
-obtinerea unor atitudini optimiste
-managerierea conflictelor
-asertivitate

Optimizarea performantelor
Aparitia unor evaluari, testari si examene impun o stare de spirit buna, astfel incat sa nu apara: teama de esec, lipsia de concentrare, anxietate, blocaje, agitatie, insomnii, ingrijorari, lapsusuri, lipsa memoriei, cascada de idei, stima de sine scazuta, fobie sociala, imposibilitatea depasirii platoului performantei.

Beneficiile optimizarii performantelor:
-incredere in sine si in propriile capacitati
-atitudine optimista, increzatoare
-atitudine combativa
-concentrare maxima
-reactualizarea cu precizie a informatiilor
-gandire abstracta si capacitate de analiza si sinteza
-atingerea capacitatilor maxime

Dezvoltare personala
Este necesara daca nu va confruntati cu probleme de natura psihologica dar doriti sa obtineti succese pe plan profesional relational, sportiv, artistic. Constientizarea modului in care o persoana isi traieste propriile sentimente si emotii este un prim pas in autoreglarea emotiilor si favorizarea unei stime de sine ridicate, aspecte esentiale in cadrul procesului de autoactualizare si evolutie.

Beneficiile dezvoltarii personale:
-autocunoastere si intelegere de sine
-descoperirea si exploatarea potentialului personal
-dobandirea abilitatilor de management emotional (inteligenta emotionala)
-invatarea de noi strategii de rezolvare de probleme si a conflictelor
-invatarea comunicarii asertive
-optimizarea relatiei cu tine si cu altii
-autoeficacitatea personala
-dezvoltarea sistemului motivational

Relaxare
Se bazeaza pe un sistem de tehnici musculare si mentale consacrate si care duc la reducerea incordarii, a anxietatii, stresului.
Un factor care contribuie la prezenta tulburarilor psihice in ziua de azi este stresul, trairea unor stari de anxietate, ingrijorare, fobie, tulburari psihosomatice.
Nu este suficient ca un client sa se poata avea abilitatea de a se relaxa, acesta trebuie sa fie capabil sa se relaxeze atunci cand o doreste, mai exact trebuie sa stapaneasca tehnica si s-o utilizeze la nevoie.

Beneficiile relaxarii
-trairea unei stari de bine la nivel senzorial si mental
-eliberarea de gandurile care va agita
-eliberarea de gandurile negative
-ameliorarea tulburarilor psihosomatice-ulcer, gastrita, colon iritabil, astm, alergii, etc

Hipnoza clinica
Este o stare modificata de constiinta in care deveniti sugestibil. Ea se realizeaza printr-un demers de imaginatie dirijata efectuata cu ajutorul hipnotizatorului, cand sunteti hipnotizat va conservati integritatea morala si nu vi se poate impune nici o sugestie care vine in contradictie cu propriul sistem de valori.
Se foloseste in paralel cu alte tehnici si este compatibila cu clientii cu nivel de inteligenta mai ridicat si la cei ce au in personalitatrea lor o latura artistica, emotionala.
Beneficiile hipnozei clinice
-remiterea unor simptome clinice constatate la interviul clinic
- utila in terapia durerii (atat cea acuta, cat si cea din bolile cronice), tulburari anxioase, tracul de examen, tulburari de somn, tulburari de alimentatie, stress posttraumatic, tulburari fobice, balbism, adictii, boli psihosomatice, (astm bronsic, boli dermatologice)
-produce schimbarea terapeutica in trepte in ritmul Dvs

Workshop-uri
Workshopul este un grup de lucru care se desfasoara intr-una sau mai multe sesiuni prin care participantii iau parte la un training pe o tema data. Se pune accentul pe rezolvarea de probleme si invatare, participantii se implica activ, practic nu doar teoretic.

Beneficiile worshop-ului
-participantii invata prin propriile trairi
-participantii iau cunostinta de cazuri similare reale
-se testeaza metode noi si creative
-se experimenteaza atitudini, compotamente

Interpretare a viselor
Ne petrecem o treime din viata in stare de somn iar o mare parte din aceasta stare este dedicata viselor. Sunt vise care ne tulbura, vise pe care cu greu le uitam sau vise intense din care nu am mai vrea sa ne trezim. Inevitabil ne gandim aproape de fiecare data ce simbolizeaza aceste vise.

Beneficiile interpretarii viselor
-se obtine legatura cu inconstientul
-dorintele cele mai ascunse ies la iveala
-se constientizeaza temerile, framantarile
-se elucideaza mistere
-fiinta se actualizeaza
-deciziile pot fi luate mai usor

psihoterapie individuala, de familie, de cuplu;
consiliere psihologica;
consiliere psihopedagogica;
consiliere psihologica a copilului si familiei;
evaluare, dezvoltare personala, optimizare, motivare;
hipnoza clinica, relaxare;

luni - vineri 10:00 - 20:00;
sambata 10:00 - 14:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon:
programari - secretariat 0743.541.374 / 0720.319.838
solicitati pentru Psih Nicolae Nedea
telefon personal: 0721.723.279

Nicolae Nedea
psiholog psihoterapeut psihopedagog

Licentiat in psihologie.
Absolvent al Facultatii de Psihologie Titu Maiorescu.
Master in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.
Formare in psihoterapie si hipnoza clinica.
Atestat de Libera Practica al Colegiului Psihologilor din Romania in domeniul psihoterapiei.
Membru al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamenta condusa de Dna. Prof. Univ. Irina Holdevici.
Stagiu de pregatire la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia" Bucuresti Sectia II condusa de Dna. Prof Dr. Catalina Tudose.
Am colaborat cu Fundatia Estuar Bucuresti, Fundatia Salvati Copiii.
Colaborez ca Prof. Psihopedagog la Scoala Nr.189. Alexandru Odobescu, Titular cu definitivat si modul psihopedagogic Bucuresti.
Colaborez la Clinica Aquamarin Bucuresti si Clinica Oana Nicolau Bucuresti.
Experienta lucrul cu oamenii in cadrul clinicilor private si in Scoala de masa.
Casatorit, un copil.

De ce am ales acest domeniu?

"Pentru a vedea sclipirea si fericirea din ochii oamenilor atunci cand isi rezolva problemele"

De ce sa vii la mine?

"Pentru a-ti oferi posibilitatea de a descoperi aurul din tine"

Atestari si certificari

Psiholog cu drept de libera practica in specialitatea psihoterapie cognitiv-comportamentala, eliberat de Colegiul psihologilor din Romania cod 07622
Psiholog cu drept de libera practica in specialitatea psihologia muncii, eliberat de colegiul Psihologilor din Romania, cod 07622
Profesor Titular Psihopedagog cu definitivat.

Opinii utilizatori

Contact Cabinet de psihologie psihoterapie psihopedagogie Nedea Nicolae

Adresa

Doctor Constantin Severeanu, 7, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Cotroceni
Site www.psihologpsihoterapeut.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.