• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cabinet de psihologie - psihoterapie Muresan Felicia

Cabinet de psihologie - psihoterapie Muresan Felicia

Cabinetul este specializat in consiliere psihologica si psihoterapie

Daca apelez la psiholog inseamna ca sunt nebun? NU !!!

La psiholog poti apela atunci cand te confrunti cu probleme care nu se mai termina, iar solutiile care le-ai incercat pana acum nu mai dau rezultat.

Parerea celor care au apelat pana acum:...

Cabinetul este specializat in consiliere psihologica si psihoterapie

Daca apelez la psiholog inseamna ca sunt nebun? NU !!!

La psiholog poti apela atunci cand te confrunti cu probleme care nu se mai termina, iar solutiile care le-ai incercat pana acum nu mai dau rezultat.

Parerea celor care au apelat pana acum:

B.D. – 26 ani
Intalnirile cu psihologul decurg sub forma unor discutii lejere, dar serioase, pe tema problemelor care ma intereseaza. Pot sa pun intrebari legate de probleme fara sa fiu criticat sau desconsiderat. Stiu ca am in fata mea un om impartial, obiectiv, cu o pregatire specifica in problema mea. Explicatiile care le primesc ma ajuta sa descopar si sa imi clarific lucruri pe care nu le intelegeam. Asta ma ajuta mult sa rezolv problema de care am incercat atata timp sa scap dar nu am reusit.

C. A. – 34 ani
Familia mea era pe punctul de a se destrama in urma cu 1 an. Am cautat ajutor... si am gasit. Am invatat cum sa fac fata disperarii... fricii... urii... incertitudinii... nesigurantei. Am aflat ce sa spun si cum sa spun ca sa reusesc sa imi salvez familia, lucrul cel mai important pentru mine. Am reusit!

P.T. – 42 ani
In urma cu 10 ani am inceput sa am cateva probleme medicale. De atunci am ramas cu o sensibilitate nervoasa foarte mare: imi era frica sa stau in casa sau sa ies din casa singura; aveam stari de rau (palpitatii, transpiratii, dureri de cap, tulburari la stomac, lesin, atacuri de panica); imi stresam toata familia din cauza acestor probleme. Asta nu mai era viata. Am urmat terapia, iar acum am o viata normala: pot sa merg unde vreau chiar si singura fara sa am stari de rau si de frica, pot sa lucrez, ma pot bucura de familia pe care o am si de viata cu ei.

autocunoastere;
dezvoltare personala;
consiliere psihologica;
psihoterapie;
terapie de cuplu;
terapie de familie;
cresterea si dezvoltarea copilului;
consultanta pentru parinti, profesori;

luni - vineri (dimineata sau dupa-masa);

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0740.918.964

Muresan Felicia; specializare:

psihoterapeut specialist atestat de catre Colegiul Psihologilor (formare cognitiv-comportamentala)

psiholog specialist in psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala atestat de catre Colegiul Psihologilor

experienta: practica consilierea psihologica si psihoterapia incepand cu anul 1998;

Opinii utilizatori

Contact Cabinet de psihologie - psihoterapie Muresan Felicia

Adresa

Republicii, 36, Bihor, Oradea

Reper Langa Magazinul Crisul
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.