• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet de psihologie Calin Magda Galati

Cabinetul Individual de Psihologie - Calin Magda, Galati, ofera servicii psihologice pentru copii, adolescenti si adulti:

psihologie;
logopedie;
psihoterapie si consiliere psihologica;
grupuri dezvoltare personala;
supervizare in psihologie clinica - interventii specifice pentru persoane cu nevoi speciale;

Cabinetul Individual de Psihologie - Calin Magda, Galati, ofera servicii psihologice pentru copii, adolescenti si adulti:

psihologie;
logopedie;
psihoterapie si consiliere psihologica;
grupuri dezvoltare personala;
supervizare in psihologie clinica - interventii specifice pentru persoane cu nevoi speciale;

consiliere psihologica;
diagnostic si evaluare psihologica;
terapie logopedica;
psihoterapie de scurta durata focalizata pe problema;
terapie individuala, de cuplu si familie, optimizare si dezvoltare personala, interventii specifice pentru persoane cu nevoi speciale;

zilnic

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0740.213.057

Psiholog Principal si Psihoterapeut Calin Magda - peste 15 ani experienta de specialitate, psiholog principal, psihoterapeut cognitiv - comportamental, psihoterapeut atestat in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana;

optimizare si dezvoltare personala;
autocunoastere;
consiliere si terapie suportiva;
terapii de scurta durata - individuale, de grup si familie

Opinii utilizatori

Cabinet de psihologie si logopedie Calin Magda
De Monica pe 28 Martie 2013

Recomand acest cabinet si altor mamici care au copii cu tulburari de vorbire. Am fost cu baietelul meu de 5 ani, care incepuse sa se balbaie, la doamna logoped si psiholog Calin Magda, la cabinetul psihologic individual din str. Otelarilor. Am fost foarte multumita de rezultate.

Cabinet psihoterapie Calin Magda
De Florentina pe 19 Martie 2013

Ma despartisem de prietenul meu si nu mai reuseam sa trec peste situatia asta. Parca toata lumea se prabusise pentru mine si nu mai aveam nicio bucurie in viata. Doamna psihoterapeut Calin Magda m-a ajutat enorm prin sedintele de psihoterapie cognitiv-comportamentala si de hipnoza, prin atitudinea calda, apropiata, prin profesionalismul de care a dat dovada sa-mi recapat increderea in mine, sa-mi recapat curajul si pofta de viata.

Cabinetul psihologic Calin Magda
De Georgeta pe 18 Martie 2013

Doamna psihoterapeut Calin Magda m-a ajutat sa-mi rezolv problemele de anxietate cu atac de panica si depresie prin sedintele de psihoterapie cognitiv-comportamentala, hipnoza, relaxare si terapie ericksoniana. Am apreciat profesionalismul, calmul, felul placut de-a fi, aproape de sufletul omului.

Recomandare
De Roose pe 16 Martie 2013

Recomand cu incredere sa apelati la doamna psiholog Calin Magda, pentru cei care doresc o terapie de calitate. In urma sedintelor de psihoterapie cognitiv-comportamentala efectuate, am obtinut rezultate benefice imediate. Este un medic deosebit care isi trateaza pacientii cu seriozitate si profesionalism,intr-o atmosfera foarte placuta.

Cabinet de psihologie Calin Magda Galati
De Monica pe 29 Decembrie 2010

Am apelat la doamna psiholog Calin, desi la inceput credeam ca sedintele nu ma vor ajuta sa depasesc situatia prin care treceam, am vazut ca dupa 10 sedinte rezultatele chiar au inceput sa apara. Se merita sa faci un efort financiar si sa apelezi daca chiar se impune.

Contact Cabinet de psihologie Calin Magda Galati

Adresa

Otelarilor , 16, Galati, Galati

Reper Magazin Billa Cartier Micro 19
Site www.psiholog-galati.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.