• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Cabinet de Psihologie Corina Neanu

Daca sunteti in cautarea unui psiholog sau logoped in Timisoara atunci ati nimerit bine.

Servicii oferite:

consiliere si evaluare psihologie;
logopedie;

Daca sunteti in cautarea unui psiholog sau logoped in Timisoara atunci ati nimerit bine.

Servicii oferite:

consiliere si evaluare psihologie;
logopedie;

copii, adolescenti si adulti:

logopedie;
terapie si recuperare in tulburari de spectru autist;
evaluare psihologica;
consiliere psihologica;
evaluare si terapie in probleme comportamentale;
consilierea carierei;
terapie familiala si de cuplu;

(pentru logopedie, consiliere, terapie si recuperare, prima sedinta este gratuita)

e-mail: psiholog.timisoara@gmail.com
tel.: 0724.680.136
www.psiholog-timisoara.ro

conform programarilor telefonice

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0724.680.136

psiholog Corina Neanu

Opinii utilizatori

Intrebare
De Tata pe 07 Noiembrie 2019

Oare de ce are doar doua recenzii?
Nu sunt oare reclama gratuita?, facuta chiar de acest medic?
Zic acest lucru deoarece intr-un fel sau altul a distrus o familie si sunt sigur ca Dumnezeu a vazut asta si va plati, mi-as dori chiar cu aceeasi moneda. Oarec ce inseamna fericirea in conceptia acestui medic, si ce trebuie sa faci pentru fericire?. Va zic eu, indemnul este ca pentru a fi fericit trebuie sa treci peste orice relatie, trebuie sa faci tot ceea ce-ti dicteaza inima sau mintea sau tot ceea ce crezi ca te face fericit. Oare pentru cei care consuma droguri asta inseamna fericire? sau cei care se prostitueaza asta inseamna fericire? sau cei care consuma alcol?. Oare ca medic pshiholog este in regula sa dai sfaturi, sa sugerezi ce trebuie sa faci pentru a fi fericit?. Oare este corect sa inversunezi un copil impotriva parintilor lui, care au facut totul pentru el si asta doar pentru ca acei parinti i-si permit sa-i dea anumite sfaturi? Sunt un tata care si-a dorit totul pentru copil, i-a oferit tot ce si-a dorit, lucruri pentru care au fost necesare sacrificii foarte mari. Si totul s-a naruit la sfaturile acestui medic. A-ti observat ca totul e scris la trecut, deoarece pentru mine nu mai exista prezent si viitor, ba chiar ma gandesc la nefiinta.
I-ti multumesc doamna doctor.

Un profesionist excelent!
De Nagarjuna pe 10 August 2013

Corina Neanu este un profesionist excelent. Este o persoana deschisa, calda, receptiva, inteleapta si cu bun simt. Capacitatea ei de a intelege mintea umana si interesul pentru pacient o fac un specialist eficient. Este foarte diligenta in propria munca, intelege diversele situatii in care te afli si iti respecta intimitatea.

Colaborez cu dumneaei de o perioada mare de timp si m-a ajutat intotdeauna cand am avut nevoie de suportul ei. Sunt rari oamenii care sunt cu adevarat pasionati de propria profesie si care muncesc si cu sufletul, nu doar cu mintea. Un profesionist autentic a realizat ca este in folosul clientiilor sai, nu viceversa. Corina este un asemenea om.

O recomand cu multa incredere. Consider ca daca veti apela la consultul dumneaei sunt sanse mari sa fiti multumiti.

Cu respect,
Adrian

Cabinet Individual de Psihologie Corina Neanu Mogos
De Anonim pe 29 Martie 2011

O recomand cu caldura. Este competenta si in plus este si o persoana foarte agreabila. Intodeauna raspunde cu zambetul pe buze la intrebarile puse, dandu-va explicatii detaliate despre problema pe care o aveti. In contextul actual in care medicii din RO in general sunt deranjati daca ii pui sa-ti mai si explice cate ceva despre boala pe care o ai, pare un pic surprinzatoare atitudinea dumneaei de a nu te lasa sa pleci nelamurit de la cabinet.

Contact Cabinet de Psihologie Corina Neanu

Adresa

Surorile Martir Caceu, 49A, Timis, Timisoara

Reper De la Novatim mergand pe strada Negoiu se ajunge la liceul Vlad Tepes. Dupa liceu la 30m se afla Centrul Medical Dr. Georgescu. Cabinetul este la etajul 1.
Site www.psiholog-timisoara.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.