• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Cabinet consiliere psihologica si psihoterapie Terapia Functioneaza

Cabinet consiliere psihologica si psihoterapie Terapia Functioneaza este infiintat de Ioana Dancescu si Irina Ghimbasanu, cu puncte de lucru in Ploiesti si Buzau.

Cabinetul nostru este inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania cu numarul 3PH1885 si are deocamdata doua puncte de lucru, unul in Ploiesti si unul in Buzau. Ne-am dat...

Cabinet consiliere psihologica si psihoterapie Terapia Functioneaza este infiintat de Ioana Dancescu si Irina Ghimbasanu, cu puncte de lucru in Ploiesti si Buzau.

Cabinetul nostru este inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania cu numarul 3PH1885 si are deocamdata doua puncte de lucru, unul in Ploiesti si unul in Buzau. Ne-am dat silinta sa fie un spatiu confortabil si placut in care sa va puteti relaxa si sa va simtiti in siguranta, un loc numai bun pentru a incepe sa va fie mai bine.

La Ploiesti o gasiti miercurea pe Irina Ghimbasanu, si in tot timpul saptamanii pe Ioana Dancescu, psiholog psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor, Cod 08170. Cabinetul este in centrul orasului Ploiesti, in zona parcului Nichita Stanescu (vis a vis de Posta Centrala). Adresa exacta este Str Piata Victoriei, nr 7, bl A EST, sc D, etaj 2. Pentru a stabili o programare va rugam sunati la unul dintre numerele de telefon sau contactati-ne pe email la cabinet@terapiafunctioneaza.ro

La cabinetul din Buzau o gasiti pe Irina Ghimbasanu, psiholog psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor, Cod 09386. Cabinetul este in centrul Buzaului, la 50 m de capatul dinspre bulevardul Unirii al strazii Colonel Buzoianu, in centrul medical Medcon. Anuntati la receptie ca aveti programare si veti fi indrumati catre cabinet.

servicii de psihoterapie cognitiv - comportamentala;
servicii de consiliere si psihoterapii scurte, colaborative, orientate pe resurse si solutii;
terapie sistemica: de cuplu, copil si familie;
terapie prin arte combinate;
consiliere psihologica in grup si dezvoltare personala;
sedinte de consiliere psihologica a copiilor;
grupuri de suport;
consiliere in cariera;
grupuri de optimizare personala si autocunoastere;
consultatii si evaluari folosind testul proiectiv Rorschach;

de luni pana vineri, doar pe baza de programari (telefonic sau prin e-mail)

pentru a programa o sedinta sau a pune mai multe intrebari, puteti suna la oricare dintre numerele de telefon 0744.540.156 sau 0723.610.034, sau ne puteti scrie la e-mail ioana@terapiafunctioneaza.ro
sau irina@terapiafunctioneaza.ro

Dancescu Ioana psiholog psihoterapeut;
Ghimbasanu Irina psiholog psihoterapeut

o sedinta de terapie sau de consiliere psihologica costa 70 RON si durata este de 50 de minute.

prima sedinta dureaza mai mult, in jur de o ora si 20 minute, insa costa la fel.

Opinii utilizatori

Contact Cabinet consiliere psihologica si psihoterapie Terapia Functioneaza

Adresa

Piata Victoriei, 7, Prahova, Ploiesti

Reper In centrul orasului Ploiesti, in zona parcului Nichita Stanescu (vis a vis de Posta Centrala) sunt construite mai multe blocuri cu 4 etaje. Intrarea in blocul unde este cabinetul nostru de terapie este prin spate, si este chiar pe langa magazinul KIOSK (copertina galben cu albastru). Vis a vis de intrarea in blocul cabinetului nostru este un Salon de Infrumusetare, si pe colt Notariatul "Meirosu Mihai Gabriel";
Site www.terapiafunctioneaza.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.