• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Psihologie Popa Anca

Psihoterapia este un proces de invatare si descoperire care ne ajuta sa ne vindecam ranile emotionale. Ca psihoterapeut vreau sa te ghidez si sa te incurajez in timp ce iti voi crea un mediu in care povestea ta este binevenita un mediu in care nu te vei simti judecat. Abordarea mea terapeutica este centrata pe empatie, autenticitate si atentie la...

Psihoterapia este un proces de invatare si descoperire care ne ajuta sa ne vindecam ranile emotionale. Ca psihoterapeut vreau sa te ghidez si sa te incurajez in timp ce iti voi crea un mediu in care povestea ta este binevenita un mediu in care nu te vei simti judecat. Abordarea mea terapeutica este centrata pe empatie, autenticitate si atentie la problemele tale. Vom crea o alianta prin intermediul careia, impreuna, dupa identificarea problemelor tale, vom incepe sa cautam cele mai bune solutii.

Te voi ajuta sa gasesti metode alternative de a gandi despre o problema, tocmai pentru ca apoi sa ai de unde alege ce este mai bun pentru tine. De asemenea, te voi ajuta sa identifici ariile asupra carora ai putere de influenta directa, pentru ca ele iti vor deveni cei mai buni aliati, si cu ele vom lucra cel mai mult.

In viata, suntem implicati intr-unele situatii care sunt independente de vointa noastra, si care, chiar daca ne influenteaza, nu putem face prea multe pentru a le schimba. In acest caz, eu iti voi fi alaturi pentru a te ajuta sa le faci fata fara a te simti blocat, trist, sau speriat.

Totusi munca noastra impreuna se va axa foarte mult pe cele ce pot fi schimbate, iar ca rezultat al acestor schimbari pe care le vei exercita, calitatea experientei tale emotionale se va imbunatati, te vei simti mai stapan pe propria persoana, vei reusi sa iti atingi scopurile si vei invata noi modalitati de a iti gestiona resursele.

Pentru parintii care au copii cu probleme emotionale sau de comportament, ofer training parental.

Impreuna vom formula obiective terapeutice realiste, ca de exemplu:

reducerea gandurilor negative cu scopul de a accesa mai usor pasiunile tale, lucrurile in care gasesti placere si care te ajuta sa cresti pe plan personal;
antrenamentul asertiv - invata cum sa iti exprimi nevoile fara a te simti vinovat sau infuriat;
consolidarea relatiilor cu cei din jur;
invatarea de noi stategii pentru educarea copiilor cu probleme;
reducerea stresului si anxietatii zilnice;
imbunatatirea memoriei, a abilitatii de a invata, si a performantei la munca;
asumarea controlului asupra propriilor emotii si comportamente;

In trecut poate ca ai incercat sa iti formulezi obiective si sa te tii de ele. Experientele de viata dificile sau traumele ne pot pune multe piedici in drumul spre succes. Imi doresc sa te ajut sa iti atingi scopurile, sa ai o viata mai fericita, ganduri mai bune si mai sanatoase si o mai mare pofta de viata.

psihoterapie si consiliere cognitiv - comportamentala;

luni - vineri: 10:00 - 16:00;
sambata / duminica: la cerere

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.313.1823 / 0733.217.169

Psiholog Popa Anca

Opinii utilizatori

Multumesc de ajutor!
De Andrei Dragusan pe 12 Iulie 2011

Am fost la doamna psiholog pentru niste probleme de cuplu si m-a ajutat sa inteleg ce sa intampla cu mine si cu sotia mea. Acum suntem gata sa dam casniciei noastre o boua sansa! Recomand cu caldura!

Contact Cabinet Psihologie Popa Anca

Adresa

Piata Alba Iulia, 2, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.psihosuport.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.