• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cabinet Psihologic Rusu Carmen

Cabinet Psihologic Rusu Carmen

Cabinetul Psihologic Rusu Carmen ofera urmatoarele servicii: logopedie, asistenta psihologica pentru copii cu cerinte educative speciale (ADHD), autism, dificultati de invatare, consiliere psihologica,
evaluare psihologica.

Cabinetul Psihologic Rusu Carmen ofera urmatoarele servicii: logopedie, asistenta psihologica pentru copii cu cerinte educative speciale (ADHD), autism, dificultati de invatare, consiliere psihologica,
evaluare psihologica.

logopedie;
asistenta psihologica pentru copii cu cerinte educative speciale (ADHD);
autism;
dificultati de invatare;
consiliere psihologica;
evaluare psihologica;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0741.104.649

Dr. Rusu Carmen

Opinii utilizatori

Opinie
De Client pe 01 Iunie 2015

Multumim si mult succes

Dr. Rusu Carmen
De Aurelia pe 19 Februarie 2011

Multa sanatate si cat mai multe realizari.

Pentru Mariana
De Gugoasa aurelia pe 19 Februarie 2011

Nu stiu de ce crezi tu asa ceva. Eu sunt foarte multumita de serviciile doamnei doctor si cu ajutorul dumneaei eu am inceput sa vad rezultate si poate o sa isi revina copilul meu complet. Foarte urat din partea ta sa vb la adresa doamnei doctor.

Dr. Rusu Carmen
De Clienta pe 11 Februarie 2011

Dna psiholog poate fi o prezenta placuta dar, cred ca mai are multe de invatat. Nu i-am vazut atestatul de psihoterapeut, prin urmare, i-as recomanda sa faca strict ce stie! Nu de alta dar s-au mai desteptat si clientii cel putin la nivelul asteptarilor!

Dr. Rusu Carmen
De Gugoasa aurelia pe 27 Mai 2010

Este un inger trimis de Dumnezeu trimis pe pamant si speram ca cu ajutorul doamnei dr.sa ne vindecam si sa reusim sa invingem sa fie si el un copil normal.

Dr. Rusu Carmen
De Alexandra pe 28 Aprilie 2010

La inceput am avut retineri ca nu ma poate ajuta nimeni.Dar am avut o surpiza placuta, mi-am rezolvat problemele intr-un timp scurt. Multumesc pentru tot.

Dr. Rusu Carmen
De Popa Mirela pe 28 Aprilie 2010

Mergeti cu incredere! Sunt foarte multumita de rezultate.

Contact Cabinet Psihologic Rusu Carmen

Adresa

Mazepa, 1, Galati, Galati

Reper In spate la Trei Star
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.