• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Psihologic Copii si Adulti

Cabinet Psihologic Copii si Adulti ofera urmatoarele servicii:

- psihodiagnostic;
- testari;
- interventie psihologica;

Cabinet Psihologic Copii si Adulti ofera urmatoarele servicii:

- psihodiagnostic;
- testari;
- interventie psihologica;

consiliere si terapie suportiva;
consilierea in situatii de criza si asistenta bolnavilor terminali;
optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere (ex. coaching);
terapii de scurta durata focalizate pe problema, preventie tertiara, recuperare si reeducare (individuale, de grup, cuplu ºi familie);
terapii standard de relaxare si sugestive;
consiliere (ex. prin tehnici comportamentale) specifica obiectivelor medicale (ex. cresterea aderentei la tratament, modificarea stilului de viata, pregatire preoperatorie, preventie tertiara in cadrul bolilor cronice etc.);

luni - vineri 14:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0726.499.421 / 0751.052.708

membrii ai PTI (Asociatia internationala de terapie pin joc);
membrii ai Asociatiei de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica Bucuresti;
personal autorizat de Colegiul Psihologilor; (psihologie clinica si psihologia muncii si organizationala);
participa la cursuri de formare continua in sandplay therapy, psihologie clinica,psihologia muncii;
cabinet atestat de Colegiul Psihologilor;

psihogeriatrie 50 RON;
profile psihologice 150 RON;
psihocardiologie 50 RON;
Interventie psihologica - 80 RON
testari si avize psihologice - 50 RON;
sandplay therapy (terapia prin jocul cu nisip) 80 RON / sedinta;
healing arts 60 RON / 1h ateliere de art terapie (pictura, modelaj, joc, teatrul de umbre, teatrul forum, colaj etc);
grupuri suportive atac de panica, fobii,tulburari psihosomanice, Parkinson, depresie, traume - grup 4 persoane, 50 RON / 2 ore;

Opinii utilizatori

Contact Cabinet Psihologic Copii si Adulti

Adresa

Mamulari, 13, Bucuresti, Sectorul 3

Reper In spatele magazinului Unirea
Site psihologclinician.wgz.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.