• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Psihologic Anghel si Blebea

Cabinetul Psihologic Anghel si Blebea - Societate Civila Profesionala de Psihologie ofera servicii de calitate in consilierea si evaluarea copiilor cu ajutorul celui mai bun instrument de diagnoza neuropsihologica ce permite diferentierea intre o dezvoltare normala si una atipica la copii de varsta prescolara si scolara mica.

Cabinetul Psihologic Anghel si Blebea - Societate Civila Profesionala de Psihologie ofera servicii de calitate in consilierea si evaluarea copiilor cu ajutorul celui mai bun instrument de diagnoza neuropsihologica ce permite diferentierea intre o dezvoltare normala si una atipica la copii de varsta prescolara si scolara mica.

psihologia muncii:

examen psihologic la angajarea in munca
examen psihologic periodic, in vederea obtinerii avizului pentru continuarea activitatii (exemplu: examenul psihologic din cadrul controlului de medicina muncii);
evaluarea, selectia si recrutarea personalului in functie de cerintele ocupationale sau ale postului;
constructia de profile psiho-profesionale pentru orice post;
consiliere pentru orientarea in cariera si dezvoltare personala;
informare si consiliere in vederea reconversiei si integrarii socio-profesionale;

psihologie clinica:

evaluarea starii de sanatate mintala;
evaluarea nivelului de dezvoltare emotionala;
evaluarea nivelului de dezvoltare cognitiva;
investigarea stilului de comunicare si ale posibilelor sale blocaje;
investigarea impactului emotional / cognitiv al divortului / separarii;
evaluarea personalitatii si a mecanismelor sale de aparare, adaptare;
evaluarea tulburarilor de comportament / comportamente de risc (tulburari alimentare, consum de substante)
evaluarea gradului de discernamânt al persoanei;
educatie pentru sanatate si a unui stil de viata sanatos;
interventii specifice;
optimizare si dezvoltare personala si autocunoastere

pentru copii evaluarea, cu ajutorul celui mai bun instrument de diagnoza neuropsihologica pentru grupul de varsta 3 - 2 ani:
functiilor senzorio-motorii;
proceselor vizual- spatiale;
atentia / functiilor executive;
limbajului;
memoriei si invatarii

luni – vineri 09:00 – 19:00;
sambata 10:00 – 14:00

programarile se fac la numerele de telefon 0721.274.314
0745.571.085 sau direct la sediul nostru

psiholog Anghel Gabriela;
psiholog Blebea Ramona

tarifele difera in functie de serviciile solicitate

Opinii utilizatori

Impresii
De Nicoleta pe 10 Noiembrie 2009

Am ajuns in acest cabinet prin recomandarea unei prietene si am gasit o admosfera placuta, relaxanta si confortabila.

Cabinet Psihologic Anghel si Blebea
De MARIANA pe 09 Octombrie 2009

Voi reveni de fiecare data cu placere si incredere.

Contact Cabinet Psihologic Anghel si Blebea

Adresa

Progresul , Calarasi, Calarasi

Reper Bl. BBB, Et. 3
Cabinetul este situat in zona Spitalului Judetean Calarasi, in cadrul Camerei de Comert Calarasi
Site www.psihologiecalarasi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.