• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Psihologic Adriana Jecu si Mirela Ungureanu

Cabinetul nostru va ofera servicii de:
- consiliere psihologica suport specializat, de durata scurta sau medie, centrat pe aspecte bine determinate. Rolul consilierului este de a-l ajuta pe client sa gestioneze o situatie de criza (pierderea unei persoane dragi, separare sau divort, dificultati in relatia parinte-copil, adaptare la o noua...

Cabinetul nostru va ofera servicii de:
- consiliere psihologica suport specializat, de durata scurta sau medie, centrat pe aspecte bine determinate. Rolul consilierului este de a-l ajuta pe client sa gestioneze o situatie de criza (pierderea unei persoane dragi, separare sau divort, dificultati in relatia parinte-copil, adaptare la o noua situatie de viata etc.) si il asista in gasirea unei solutii la problema cu care se confrunta.

- psihoterapie psihanalitica (copii, adolescenti, adulti, cuplu, familie) – demers terapeutic de profunzime si durata care se adreseaza unei palete largi de simptome si probleme, printre care:
dificultati de relationare/comunicare la nivel profesional, social, familial;
dificultati de natura sexuala (insatisfactii, abuzuri, tulburari de identitate sexuala etc.);
tulburari afective si de personalitate;
anxietate, depresie, atacuri de panica;
tulburari de somn;
tulburari de comportament alimentar (bulimie, anorexie);
fobii;
boli psihosomatice (afectiuni fizice cu determinare psihica).

- psihologie clinica se adreseaza atat copiilor (in special corelarea nivelului de dezvoltare cognitiva si psiho-emotionala cu varsta cronologica), cat si adultilor (aprofundarea cunoasterii de sine, precum si in scop diagnostic);

- consiliere scolara servicii de consiliere psihoeducationala a copiilor si tinerilor aflati in situatii de criza familiala, inadaptare scolara, sociala, esec sau abandon scolar, absenteism etc., precum si a celor cu tulburari de comportament si disciplina)

- consiliere vocationala, presupune identificarea scopurilor personale, aptitudinilor, motivatiilor si valorilor necesare alegerii unei cariere;

consiliere psihologica;
psihoterapie psihanalitica (copii, adolescenti, adulti, cuplu, familie);
psihologie clinica;
consiliere scolara si vocationala;

zilnic

se fac numai telefonic, la numerele:
0721.089.264 - psiholog Adriana Jecu
0727.654.021 - psiholog Mirela Ungureanu

Adriana Jecu - psiholog scolar, psihoterapeut;
Mirela Ungureanu - psiholog clinician, psihoterapeut;

80 - 120 RON / sedinta;

Opinii utilizatori

Contact Cabinet Psihologic Adriana Jecu si Mirela Ungureanu

Adresa

Dionisie Lupu, 53, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Lahovari
Site www.terapiepsihanalitica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.