• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Individual de Psihologie Stroe Elena

Serviciile pe care le furnizam clientilor nostri sunt:

Evaluare psihologica (copii)
Terapie ABA
Logopedie
Consiliere Psihologica( copii)
Grupuri de dezvoltare personala pentru copii
Interventie logopedica in cazul sechelelor generate de accidente vasculare cerebrale ( AVC) si traumatisme cranio-cerebrale(TCC)

Serviciile pe care le furnizam clientilor nostri sunt:

Evaluare psihologica (copii)
Terapie ABA
Logopedie
Consiliere Psihologica( copii)
Grupuri de dezvoltare personala pentru copii
Interventie logopedica in cazul sechelelor generate de accidente vasculare cerebrale ( AVC) si traumatisme cranio-cerebrale(TCC)

luni-vineri: 09:00 - 20:00
sambata: 09:00 - 16:00l

pentru programari sunati la numarul de telefon:
0743.098.786

Stroe Elena - psiholog clinician, logoped

logopedie, terapie ABA, grupuri de dezvoltare personala pentru copii, art-terapie

Opinii utilizatori

Cabinet de logopedie si psihologie cu servicii foarte bune
De Mara Ghinea pe 09 Septembrie 2014

Buna ziua, sunt mamica unui baietel in varsta de 6 ani. Astazi am fost la acest cabinet deoarece copilul meu este foarte nervos si agitat si de ceva timp a inceput sa se balbaie. Mi-a placut foarte mult cum s-a lucrat cu copilul si el a fost foarte incantat. Sper sa se rezolve problemele noastre si totul sa fie bine.

Un bun psiholog
De Ionescu Paula pe 04 Septembrie 2014

Am venit la acest cabinet cu fetita mea, deoarece nu pronunta corect anumite sunete si dn aceasta cauza refuza comunicarea, se interiorizase foarte mult. Am reusit sa rezolvam problema cu ajutorul domnisoarei psiholog si acum fetita mea vorbeste corect si este fericita.

Contact Cabinet Individual de Psihologie Stroe Elena

Adresa

Trandafirilor, 5, Olt, Slatina

Reper Bloc 5 scara B apartament 1;

Peste strada de Spitalul Judetean Slatina;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.