• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Individual de Psihologie Nicolae Sofia Manuela

Cabinet Individual de Psihologie Nicolae Sofia Manuela

"Psihoterapia este doar un instrument de indepartare a obstacolelor din calea dezvoltarii si nu o metoda de a aseza in pacient lucruri care nu se aflau acolo mai inainte. Tratamentul psihoterapeutic ar putea fi descris ca o modificare a atitudinii psihice, realizata cu ajutorul...

Cabinet Individual de Psihologie Nicolae Sofia Manuela

"Psihoterapia este doar un instrument de indepartare a obstacolelor din calea dezvoltarii si nu o metoda de a aseza in pacient lucruri care nu se aflau acolo mai inainte. Tratamentul psihoterapeutic ar putea fi descris ca o modificare a atitudinii psihice, realizata cu ajutorul psihoterapeutului" - adaptare dupa Carl Gustav Jung.

Cabinetul mai are un punct de lucru: Str. Topolovat, nr. 6, bl. TD19, parter, ap. 5, sector 6, Bucuresti (langa Parcul Drumul Taberei).

psihoterapie;
evaluari psihologice;
avizari psihologice la angajare si periodice.

doar cu programare telefonica sau prin e-mail prealabila

telefonic sau prin e-mail

Sofia Manuela Nicolae - psiholog clinician specialist, psihoterapeut practicant in supervizare in psihoterapie analitica, psiholog in psihologia muncii si organizationala

psihoterapie: 100 RON / sedinta (50 minute); (prima sedinta, reducere 50%)
avizari psihologia muncii: 60 RON / aviz;
logopedie - 50 RON

evaluare psihologica - psihologie clinica;
consiliere vocationala;
consiliere psihologica;
consiliere de cuplu, psihoterapie copii;
logopedie - evaluare si interventie

Opinii utilizatori

Un bun profesionist
De Mihaela pe 30 Septembrie 2012

Recomand cu incredere acest psiholog.

Un bun profesionist
De Mihaela-Viki Antonescu pe 27 Iulie 2011

Am avut cateva consultatii la cabinetul d-nei psiholog si am fost multumita de rezultate, profesionalism si de raportul sedinta-cost. Recomand cu incredere acest psiholog.

Contact Cabinet Individual de Psihologie Nicolae Sofia Manuela

Adresa

Soseaua Mihai Bravu, 202, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Statia de metrou Piata Muncii
Site www.psihodialog.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.