• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Individual de Psihologie Munteanu Liliana

Cabinet Individual de Psihologie Munteanu Liliana este specializat in evaluare si consiliere psihologica si dezvoltare personala a copilului, adultului, familiei si cuplului.

Serviciile sunt individuale si de grup, abordarea este fenomenologica si experientiala, in context cu realitatea prezenta si cu resursele disponibile, metodele...

Cabinet Individual de Psihologie Munteanu Liliana este specializat in evaluare si consiliere psihologica si dezvoltare personala a copilului, adultului, familiei si cuplului.

Serviciile sunt individuale si de grup, abordarea este fenomenologica si experientiala, in context cu realitatea prezenta si cu resursele disponibile, metodele creative sprijina accesarea resurselor alternative care amplifica potentialul de a face fata mai bine situatiei.

Misiunea Cabinetului Individual de Psihologie Munteanu Liliana este: Cresterea calitatii vietii!

analiza si dezvoltarea personala;
consilierea psihologica;
psihoterapia;

luni - vineri: 12:00 - 21:00;
sambata in cazuri urgente;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0740.034.310

Liliana Munteanu coordonator proiect;
psiholog cu drept de libera practica, practicant - supervizare;

organizarea de tematici dedicate grupurilor de dezvoltare;

Opinii utilizatori

Contact Cabinet Individual de Psihologie Munteanu Liliana

Adresa

Eforiei, 2, Bucuresti, Sectorul 5

Site www.artterapie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.