• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Individual de Psihologie Iliescu Alice

- Diagnostic si evaluare clinica;
- Interventie/asistenta psihologica;
- Consilierea Individuala;
- Psihoterapie Individuala;
- Dezvoltate Personala.

- Diagnostic si evaluare clinica;
- Interventie/asistenta psihologica;
- Consilierea Individuala;
- Psihoterapie Individuala;
- Dezvoltate Personala.

luni - vineri: 12:00 - 20:00;
sambata: 19:00 - 20:00

programarile se fac la urmatorul numar de telefon: 0735539328

Psiholog, Psihoterapeut Iliescu Alice

Terapie Individuala: 70 de minute sedinta/ 200 Ron
Terapie de Cuplu: 90 de minute sedinta/ 250 Ron

- Diagnostic si evaluare clinica

Evaluarea starii de sanatate mentala ca preconditie pentru desfasurarea unor activitati care impun prin lege examinarea psihologica;
Evaluare cognitiva/comportamentala/subiectiv-emotionala;
Evaluarea personalitatii si a mecanismelor de coping/adaptare/defensive;
Evaluarea unor aspecte psihologice specifice cuplului, familiei sau altor grupuri;
Evaluarea contextului familial, profesional, social, economic, cultural in care se manifesta problemele psihologice;
Evaluarea gradului de discernamant al persoanelor;
Evaluarea dezvoltarii psihologice.

- Interventie/asistenta psihologica

Educatie pentru sanatate, promovarea sanatatii si a unui stil de viata sanatos;
Interventii specifice pentru persoanele cu nevoi speciale;
Consiliere si terapie suportiva;
Consilierea in situatii de criza si asistenta bolnavilor in stadiul terminal;
Optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere;
Terapii de scurta durata, focalizate pe problema, preventie tertiara, recuperare si reeducare (individuale, de grup, cuplu si familie);
Terapii standard de relaxare si sugestive;
Consiliere (ex. prin tehnici comportamentale) specifica obiectivelor medicale (ex. cresterea aderentei la tratament, modificarea stilului de viata, pregatire preoperatorie, preventie tertiara in cadrul bolilor cronice etc.);
Managementul conflictului, mediere si negociere.

- Consilierea Individuala

Poate fi utila celor care intimpina dificultati in urmatoarele situatii: pierdere, stres, abuz, anxietate, timiditate, stima de sine, atacuri de panica, depresie, fobii, adictii sau dependente, abuzul de substanse, managementul situatiilor de stres sau de criza, despartire sau divort, probleme sexuale, schimbari, lucru cu persoane dificile etc.

- Psihoterapie Individuala

Se adreseaza tuturor persoanelor (tineri si adulti) care au nevoie de sustinere sau doresc sa faca schimbari importante in viata lor.

- Dezvoltate Personala

Opinii utilizatori

Contact Cabinet Individual de Psihologie Iliescu Alice

Adresa

Calea Floreasca , 118, Bucuresti, Sectorul 2

Site http://psihoinsight.ro/despre-mine-2/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.