• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Individual de Psihologie Elena Chivu

Cabinetul Individual de Psihologie Elena Chivu ofera urmatoarele servicii:

Evaluare clinica copil / adolescent / adult / varsnic;
Psihoterapie individuala/ maritala si premaritala / familie / grup; Grup pt copii "Crestem Impreuna";
Grup autocunoastere / dezvoltare personala;
Workshop "Comunicare parinti /...

Cabinetul Individual de Psihologie Elena Chivu ofera urmatoarele servicii:

Evaluare clinica copil / adolescent / adult / varsnic;
Psihoterapie individuala/ maritala si premaritala / familie / grup; Grup pt copii "Crestem Impreuna";
Grup autocunoastere / dezvoltare personala;
Workshop "Comunicare parinti / profesori";
Seminar / Practica pentru studenti;

evaluare psihologica;
consiliere online;
psihoterapie;
grup de dezvoltare;
seminarii de specialitate;

luni - miercuri: 09:00 - 14:00;
marti - joi: 14:00 - 19:00;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0722.834.334

MA drd. Elena Chivu - atestare profesionala: psihologie clinica, consiliere psihologica, psihoterapie;

psihoterapie individual: 70 RON;
psihoterapie cuplu: 110 RON;
evaluare clinica: 100 RON;

consiliere parinti si viitori parinti;
familie in situatie de criza;
psihoterapie suportiva: doliu / depresie / divort / afectiuni clinice / abuz / stres posttraumatic / tulburari de crestere / tulburari psihice;

Opinii utilizatori

Mi-am recastigat viata mea
De Monica pe 07 Iulie 2011

Am inceput terapia pentru ca avea nevoie sa gasesc un sens vietii mele. Am 43 de ani si am adunat in tot acest timp intamplari care m-au facut sa nu mai fiu in contact cu mine insumi. Dupa sase luni de terapie am reusit sa ma descopar ca fiinta unica si originala, completa. Ma simt vie si autentica. Am gasit modul meu unic de a trai in asa fel incat sa ma simt implinita. Am din nou vise, teluri. Mi-am recastigat libertatea si savurez posibilitatea de a-mi face propriile alegeri. Traiesc cu plenitudine iubirea pentru cei trei copii ai mei. Mi-am relevat fiinta mea spirituala si comuniunea cu Dumnezeu. Ma respect si ma iubesc pe mine insumi si daruiesc respect si iubire. Mi-am ales calea care ma reprezinta - adevarul si scriu povestea vietii mele. Elena, iti multumesc pentru felul in care ai stiut sa dai sens si coerenta acestui demers al meu de eliberare, pentru climatul de siguranta pe care l-ai creat si in care am putut sa experimentez libertatea si sa o aleg ca mod de viata.

Cabinet Individual de Psihologie Elena Chivu
De Andreea pe 08 Iunie 2011

Dupa ani de suferinta, in sfarsit mi-am recastigat curajul si emotiile pierdute in trecutul tumultos; dupa atata timp, in sfarsit am iesit din starea de panica si amortire, simt ca traiesc.

Cabinet Individual de Psihologie Elena Chivu
De Lilian pe 08 Iunie 2011

Interventia ta de anul trecut a dat un curs nou vietii mele, iar acesta imi place mult mai mult decat ce era inainte. Iti multumesc, Lilian.

Cabinet Individual de Psihologie Elena Chivu
De Simona pe 02 Iunie 2011

Mult succes in viitor!

Contact Cabinet Individual de Psihologie Elena Chivu

Adresa

George Vraca, 8, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Sala Palatului, Parc Cismigiu
Site www.psi-consult.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.