• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Individual de Psihologie Bogdan Aurelia

Numele meu este Aurelia Bogdan si sunt psiholog clinician.

Mi-am inceput activitatea acum 6 ani intr-un centru pentru copii si adolescenti in cadrul D.G.A.S.P.C Bucuresti.

Din fericire de atunci si pana in prezent a crescut interesul si calitatea informatiilor in ceea ce priveste educatia copiilor.

Acum exista la...

Numele meu este Aurelia Bogdan si sunt psiholog clinician.

Mi-am inceput activitatea acum 6 ani intr-un centru pentru copii si adolescenti in cadrul D.G.A.S.P.C Bucuresti.

Din fericire de atunci si pana in prezent a crescut interesul si calitatea informatiilor in ceea ce priveste educatia copiilor.

Acum exista la indemana numeroase modalitati de informare. De la carti, internet, radio, televiziune pana la conferinte si workshopuri.

Un psiholog este doar un om care are mai multe informatii si o alta perspectiva.

Cunoaste mecanismele de aparare si poate interpreta mai usor semnele unui comportament deviant .

Si daca noi adultii gasim mai usor o cale de comunicare a nevoilor noastre copiilor le vine mult mai greu sa si le exprime.

Uneori copilul este nervos, distrat, bataus, agresiv alteori apatic, retras, anxios.

Sa ceri parerea unui psiholog nu este o rusine si nu inseamna obligatoriu ca sunt probleme grave.

Indiferent de natura problemei care v-a indemnat sa imi treceti pragul sunt sigura ca veti gasi ajutor.

Cu drag,

Aurelia Bogdan

Cabinetul Individual de Psihologie Bogdan Aurelia ofera urmatoarele servicii:

evaluare psihologica;
psihodiagnostic
logopedie;
interventii specifice (aba, pecs, teacch);
ateliere educationale pentru copii;
stimulare si interventie timpurie;

psihodiagnostic si evaluare clinica;
interventie / asistenta / consultanta psihologica;
interventii pentru copii cu nevoi speciale;
consiliere copii, adolescenti si parinti;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0723.276.461 sau la adresa de e-mail: aurelia.bogdan@elitas

Aurelia Bogdan - psiholog clinician, pedagog recuperare

ateliere de dezvoltare personala (copiii intre 4-6 ani);

Opinii utilizatori

Contact Cabinet Individual de Psihologie Bogdan Aurelia

Adresa

Stefan Greceanu , 33, Prahova, Ploiesti

Reper Centru, Hotel Prahova
Site www.elitas.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.