• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Cabinet Consiliere Psihologica si Psihoterapie Alter Ego

Toti psihoterapeutii ALTER EGO sunt parinti la randul lor si ofera urmatoarele servicii:

evaluare diagnostica, consiliere vocationala, consiliere copii, adolescenti si parinti.

Toti psihoterapeutii ALTER EGO sunt parinti la randul lor si ofera urmatoarele servicii:

evaluare diagnostica, consiliere vocationala, consiliere copii, adolescenti si parinti.

psihoterapie si consiliere psihologica individuala;
consiliere psihologica de cuplu;
sexologie;
consultanta psihologica;

luni - vineri: 14:00 - 20:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.322.4607 / 0744.501.378

psihoterapeutii ALTER EGO:
Daniela Marinoiu;
Mircea Reslescu;
Loreley Nedelcu;
Anca Dumitrescu;
Camelia Rugina Ionescu;

60 RON / copii, elevi, studenti;
80 RON / adulti;
100 RON / cuplu;
sedinta = 50 min

Opinii utilizatori

Multumesc Danielei Marinoiu
De Andreea pe 11 Aprilie 2011

Sedintele petrecute la cabinetul Alter Ego au fost deosebit de placute si de utile pentru mine. In primul rand, am apreciat faptul ca am putut vorbi liber, fara retineri, am fost ascultata si niciodata criticata. Doamna psiholog Daniela este o persoana deschisa si afiseaza o buna dispozitie molipsitoare. Nu am avut probleme legate de confidentialitate si am fost surprinsa ca , pe parcursul sedintelor, a tinut minte detalii despre viata mea personala pe care chiar uitasem ca i le-am impartasit. Sedintele m-au ajutat in rezolvarea problemelor personale, iar acum privesc viata intr-un alt mod, mult mai optimist!

Contact Cabinet Consiliere Psihologica si Psihoterapie Alter Ego

Adresa

Gheorghe DemTeodorescu, 11-13, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Calea Calarasi, B-dul Decebal, P-ta Alba-Iulia
Site www.psiholog-alterego.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.