• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism (AIPA) este o asociatie non-profit, infiintata in anul 2006, din dorinta de a oferi suport informativ, moral si indeosebi terapeutic familiilor copiilor cu diferite tulburari de dezvoltare.

Beneficiarii AIPA sunt copii diagnosticati cu:
- tulburari de spectru autist;
- tulburari in...

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism (AIPA) este o asociatie non-profit, infiintata in anul 2006, din dorinta de a oferi suport informativ, moral si indeosebi terapeutic familiilor copiilor cu diferite tulburari de dezvoltare.

Beneficiarii AIPA sunt copii diagnosticati cu:
- tulburari de spectru autist;
- tulburari in dezvoltarea limbajului;
- tulburari de invatare;
- sindrom Asperger;
- sindrom Down;
- ADHD, hiperkinetism;
- retard psiho-motor;

Motto: "Daca un copil nu poate invata
In felul in care ii predam,
Atunci trebuie sa-i predam
In felul in care el poate invata."
(I. Lovaas)

- evaluare psihologica;
- evaluare logopedica;
- terapia tulburarilor de limbaj;
- terapie ocupationala;
- terapie prin arte combinate;
- terapie comportamentala (ABA);
- activitati de grup pentru copii si grupuri de suport pentru parinti;
- formarea echipei terapeutice pentru interventie comportamentala la domiciliu; coordonarea echipei si implementarea planului de interventie personalizat;

pentru informatii puteti suna la tel.: 0721.624.854
sau sa ne scrieti pe adresa: asociastie_aipa@yahoo.com

Munteanu Monica – presedinte AIPA, psiholog clinician specialist;logoped;
Radu Oana Anacona –vicepresedinte AIPA, sociopedagog,coordonare interventie terapeutica;
Gioroc Maria - membru AIPA, psiholog, atestat de terapeut prin arte combinate;
Samson Antonela - membru AIPA, psihopedagog;

Opinii utilizatori

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism
De Marina pe 10 August 2010

Sunt una din mamicile care a incercat multe variante si a colaborat cu cativa coordonatori pentru programul copilului lor. Sunt foarte multumita de progresele pe care le-a facut Adi, baietelul meu (diagnosticat in urma cu 4 ani cu elemente de autism), de cand terapia este coordonata de unul din psihologii AIPA (adica de 1 an si jumatate). Acesta a adus un suflu nou si ne-a ridicat moralul aratandu-ne ca unele din lucrurile pe care le tot faceam noi nu erau tocmai in regula. Baietelul meu s-a deblocat la cateva programe si fetele care lucreaza cu el sunt motivate de progresele pe care le au cu Adi. Mult succes in continuare!

Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism
De Roata Mihaela pe 10 August 2010

Sunt mama unui copil de 6 ani diagnosticat cu autism care face terapie ABA de la 4 ani. Anul trecut le-am intalnit pe fetele de la AIPA care mi-au redat speranta atunci cand baietelul meu stagna si nu mai facea progrese. Recomand Asociatia AIPA pentru profesionalism, daruire si multa dragoste pentru acesti copii.

Contact Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism

Adresa

Viitorului, 170, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Zona Obor - Lizeanu
Site www.autism-aipa.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.