• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Analiza Astrologica Profilul Astrologic al Copilului

Analiza Astrologica Profilul Astrologic al Copilului:

Te invit sa descifram impreuna personalitatea copilului tau. Sa-i intelegem tendintele comportamentale. Sa gasim impreuna calea potrivita pentru a comunica cu el. Sa-i identificam talentele native, pentru a-l ajuta sa si le dezvolte in mod armonios si in ritmul optim.
Sa analizam...

Analiza Astrologica Profilul Astrologic al Copilului:

Te invit sa descifram impreuna personalitatea copilului tau. Sa-i intelegem tendintele comportamentale. Sa gasim impreuna calea potrivita pentru a comunica cu el. Sa-i identificam talentele native, pentru a-l ajuta sa si le dezvolte in mod armonios si in ritmul optim.
Sa analizam compatibilitatea relationala cu membrii familiei.

Pentru detalii si mai multe informatii te astept pe www.astro-mercur.eu

Consultatiile se deruleaza prin discutii cu solicitantul, fata in fata, la telefon sau on-line.

Programarea se face la preluarea datelor personale.
Sunt necesare urmatoarele informatii: data, ora si locul nasterii.
Datele personale preluate de la solicitanti precum si continutul analizelor sunt confidentiale.

Nu se discuta o tema personala decat cu beneficiarul acesteia, in cazul de fata cu parintii copilului, strict pe marginea subiectului relational si in scopul armonizarii relatiei.

pe baza de programare

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0747.763.750 sau la adresa de e-mail astro.mercur@gmail.com

astrolog

50 RON

program personalizat de dezvoltare personala;
analiza astrologica personalizata;
consultanta pentru persoane juridice;

Opinii utilizatori

Analiza Astrologica Profilul Astrologic al Copilului
De Adriana!!! pe 09 Ianuarie 2011

M-a ajutat sa inteleg mai bine comportamentul copilului. Este o idee buna combinarea psiho- astro!

Contact Analiza Astrologica Profilul Astrologic al Copilului

Adresa

Iasi, Iasi

Site www.astro-mercur.eu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.