• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

ATCA - Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata

Centrul de Consultanta, Evaluare si Terapie ofera urmatoarele servicii:

evaluarea copiilor cu tulburari de spectru autist, dar si alte tulburari de dezvoltare;
interventie ( terapie comportamentala, terapie ocupationala - sedinte individuale dar si in grupuri);
grupuri de socializare;
consilierea psihologica a familiei...

Centrul de Consultanta, Evaluare si Terapie ofera urmatoarele servicii:

evaluarea copiilor cu tulburari de spectru autist, dar si alte tulburari de dezvoltare;
interventie ( terapie comportamentala, terapie ocupationala - sedinte individuale dar si in grupuri);
grupuri de socializare;
consilierea psihologica a familiei copilului cu tulburari de spectru autist;
terapie logopedica;
sedinte de psihoterapie cognitiv comportamentala;

Centrul de Consultanta, Evaluare si Terapie organizeaza workshop-uri pe temele:
Analiza comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist;
Terapia cognitiv comportamentala aplicata in cazurile de Sindrom Asperger si Autism inalt functional;
Alcatuirea si supervizarea programului de interventie pentru copiii cu autism (analiza comportamentala aplicata);
Alcatuirea si supervizarea programului de terapie pentru copiii cu Sindromul Asperger (psihoterapie cognitiv comportamentala);

Fiecare copil este diferit si special in acelasi timp. Facand o evaluare corecta a abilitatilor construim programe eficiente de terapie individuala personalizata.

La centru veti beneficia de evaluarea initiala a potentialului copilului si de un program de interventie personalizat care, in functie de nevoile copilului va fi continuat la centru sau la domiciliu, sub coordonarea unuia dintre specialistii centrului.

analiza comportamentala aplicata (ABA);
terapie cognitiv comportamentala;
logopedie;
terapie ocupationala;
art-terapie;
grupuri de joaca si socializare;

de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 20:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0721.149.804 / 0723.586.284;
luni: 10:00 - 14:00;
marti: 10.00 - 14:00;

Neagu Ancuta - consultant acreditat BCBA, psihoterapeut;
Matei Claudia - logoped, psihopedagog (terapie ocupationala);
Giura Oliviana - psihopedagog (analiza comportamentala aplicata);

Opinii utilizatori

Multumesc ATCA
De Corina_B pe 11 Octombrie 2017

Eu am avut o experienta foarte placuta cu asociatia atca. Baietelul meu a fost diagnostocat cu tulburari de spectru autist cand a implinit 2 ani si 4 luni. Am fost disperata si panicata, nu doar pentru ca am aflat ce inseamna, ci si din motive financiare. Prima evaluare facuta la spital a fost cumplita si am hotarat sa cer o a doua parere. La atca mi s-a explicat ce trebuie sa fac, cum functioneaza terapia si am inceput sa lucram cu doamna Matei Claudia si doua terapeute minunate. Da, este scump si trebuie sa faci multe eforturi, dar noua ni s-au oferit ore gratuite si mult ajutor. Copilul meu este aproape recuperat deci nu pot decat sa multumesc cerului ca am intalnit acesti oameni. Nu stiu daca poti face terapie la nivelul acesta fara nici un ban si sa te astepti la rezultate.

dezamagita total
De Daniela pe 18 Octombrie 2016

da din pacate am ajuns pe mainile acestei asociati,care a lasat de dorit ...in primul rand nu sunt cum se definesc,sunt niste persoane care umbla doar dupa bani si cazurile sociale nu ii prea intereseaza,am patito pe pielea noastra cand ni sa spus in fata ca daca vine unu care e dispus sa dea 15 milioane pe luna normal ca copilu meu este exclus din program.......am plecat in vacanta cu copilul si am anuntat la intoarcere am facut acelasi lucru si mi sa spus ca o sa intrebe si ma anunta....care din pacate nimeni nu a avut bunul simt sa ma contacteze.....RUSINE ACESTEI ASOCIATI SI RUSINE CINE CONDUCE... SUNT TOTAL DEZAMAGITA DE ACEASTA ASOCIATIE,NU MERITA SA FIE DESCHISA...

ATCA - Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata
De Marilena pe 06 Iunie 2014

Centrul ATCA este un centru de unde dupa o luna copilul meu a fost dat afara pe motivul ca mi-am permis, sa cer o mica evaluare, sa vad cum a evoluat copilul, daca a facut ceva progrese, ce se lucreaza cu el.

Coordonatorul Matei Claudia, vicepresedinta acestui centru la cererea acestei evaluari a considerat de buna cuvinta sa ma sune si sa imi spuna ca se vede nevoita sa incheie colaborarea cu mine, sa nu mai aduc copilul la centru.

Oricum am o parere foarte proasta. Terapeutele sunt coordonate execrabil, habar nu au sa lucreze cu copii. Trag doar de timp, cer bani foarte multi, practic pe nimic.

ATCA - Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata
De Baciu Alexandra pe 15 Decembrie 2010

Era a treia evaluare la care mergeam cu baietelul meu si am fost foarte placut surprinsa de diferente. Mi s-au dat explicatii, doamna psiholog a lucrat cu copilul si mi s-au oferit informatii. Foarte placut mediul de lucru.

Contact ATCA - Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata

Adresa

Bulevardul Dacia, 44, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.asociatiatca.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.