• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Organizare botez:
ursitoare botez
; fotografi botez

Ursitoare new-feeria

Ursitoare new-feeria:

Tarife:

pachete servicii:

foto + video + sonorizare + ursitoare = 2.000 RON
foto + video + sonorizare = 1.700 RON
foto + video + ursitoare = 1.500 RON
4 ursitoare la botez – 400 RON
5 ursitoare la botez – 500 RON
ursitoare mot/turta – 400...

Ursitoare new-feeria:

Tarife:

pachete servicii:

foto + video + sonorizare + ursitoare = 2.000 RON
foto + video + sonorizare = 1.700 RON
foto + video + ursitoare = 1.500 RON
4 ursitoare la botez – 400 RON
5 ursitoare la botez – 500 RON
ursitoare mot/turta – 400 RON
ursitoare la nunta – 500 RON
foto + video botez – 1.200 RON
foto + video nunta -1.700 RON
sonorizare – 700 RON

animator pt. copiii invitatilor la botez/nunta – 150 RON 1h30 min

petreceri copii – 3 animatori, sonorizare, baloane, pictura pe fata, jocuri – 600 RON / 2h

sonorizare/dj la majorat/retrecere privata = 500 RON (de luni pana vineri)

pachet majorat / petrecere privata
foto + video + dj = 1.000 RON (de luni pana vineri)
foto + video + dj = 1.500 RON (smbata si duminica)

Pentru evenimente in afara Bucurestiului tariful pentru Spectacolul cu 4 Ursitoare este de 700 RON, iar cel cu 5 Ursitoare este de 800 RON, la care se adauga costurile de transport si eventual, cazare.

zane ursitoare:

ursitoare botez;
uristoare nunta;
ursitoare mot / turta;
noul spectacol cu 5 ursitoare;

petreceri copii:

servicii foto-video;
foto botez;
foto nunta;

sonorizari evenimente;

video botez;

Opinii utilizatori

Contact Ursitoare new-feeria

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.ursitoare-newfeeria.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.