• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Organizare botez:
ursitoare botez

Ursitoare Botez Brasov

Ursitoare botez Brasov

Va ofera un moment artistic unde cele trei zane ursitoare vin in pasi de dans, insotite de un cosulet plin cu petale de flori si cu o carte fermecata pe o muzica de poveste, sa-i ureze micutului ingeras numai lucruri minunate.

Oferim spectacole cu zane ursitoare atat in Brasov cat si in...

Ursitoare botez Brasov

Va ofera un moment artistic unde cele trei zane ursitoare vin in pasi de dans, insotite de un cosulet plin cu petale de flori si cu o carte fermecata pe o muzica de poveste, sa-i ureze micutului ingeras numai lucruri minunate.

Oferim spectacole cu zane ursitoare atat in Brasov cat si in imprejurimi.

Organizare petreceri cu animatori pentru copii si inchiriere clovn, printese, ursitori, ursitoare la botez, ursitoare pentru botez.

Numar de telefon: 0724.551.997

ursitoare botez;

Opinii utilizatori

Cele mai minunate zane!
De Tudose Maria pe 31 Martie 2013

Zanele ursitoare, au venit la petrecerea puiutului meu. Au creeat un spectacol minunat, plin de emotie, toti cei prezenti au fost patrunsi de emotia creeata si au lacrimat. Sunt cele mai frumoase zane. Calitatea spectacolului este net superioara in comparatie cu alte spectacole la care am participat.

Textul este unul special, recitat cu emotie si este unic. Zanele au dat dovada de un profesionalism rar intalnit in ziua de azi, sunt foarte punctuale, iar ca si pret sunt foarte convenabile.

In concluzie, raporul pret calitate este mai mult decat convenabil. Mi-au placut foarte mult si le recomand cu multa caldura tuturor celor ce isi doresc un moment unic.

Contact Ursitoare Botez Brasov

Adresa

Mihail Sadoveanu, 18, Brasov, Brasov

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.