• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Organizare botez:
fotografi botez

Smart Foto Studio

Smart Foto Studio - Servicii Smart Foto Studio din Oradea:

Servicii foto;
Servicii video;
Servicii audio;

Smart Foto Studio - Servicii Smart Foto Studio din Oradea:

Servicii foto;
Servicii video;
Servicii audio;

servicii foto:

- fotografie de eveniment: logodna, nunta, botez, aniversari, zile de nastere, majorate, banchete, portofoliu, de moment, corporate etc
- fotografie produse (detinem corturi foto de diferite dimensiuni pentru a acomoda produsele d-tra, iluminate profesional din exterior de lumini de studio pentru eliminarea umbrelor produsului. acest studio este portabil asa ca sedintele foto se pot desfasura in locatia aleasa de dumneavoatra);
- invitatii nunta personalizate cu fotografia mirilor, pe format carte postala pe o fata, doua sau alte dimensiuni atipice, gen brosura, etc.;
- albume foto clasice sau digitale, personalizate cu fotografia d-tra pe coperta sau din piele ecologica, diferite dimensiuni si culori, firme romane, germane sau italiene (mario acerboni);
- slideshow-uri pentru orice ocazii, automatizate pe fond muzical, efecte, fotografii miscatoare pe suport cd sau dvd la alegere;
- executam la cerere copii dvd sau cd personalizate, carcase dvd personalizate pentru backup (doar materiale care nu sunt supuse la copyright);
- tablouri pe suport panza (canvas) orice dimensiuni cu fotografia d-tra sau una realizata de noi;
- servicii foto in orice locatie din tara sau strainatate.

servicii video:

- filmari video la orice tip de eveniment;
- productie video (clip, filme de prezentare);
- postprocesare, editare si montare video (daca aveti un eveniment pe care-l doriti editat vom incerca sa realizam dorinta dumneavoastra dar numai daca materialul este calitativ).

servicii audio:

- colaboram cu dj de renume pe scena oradeana;
- asiguram sonorizari cu ingineri de sunet de experienta pentru eveniment indoor, la cele outdoor de orice marime asigurand inclusiv scene portabile.

Opinii utilizatori

Contact Smart Foto Studio

Adresa

Gheorghe Doja, 58B, Bihor, Oradea

Site www.smartfoto.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.