• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Organizare botez:
ursitoare botez

Personajedepoveste.ro

Personajedepoveste.ro:

ursitoare botez:

pachet servicii: 370 RON / 4 ursitoare;

mot turta:

pachet servicii - 300 RON / 3 ursitoare;

La pachetul de ursitoare, primiti bonus, tun de confetti si petale de flori;

Personajedepoveste.ro:

ursitoare botez:

pachet servicii: 370 RON / 4 ursitoare;

mot turta:

pachet servicii - 300 RON / 3 ursitoare;

La pachetul de ursitoare, primiti bonus, tun de confetti si petale de flori;

zane ursitoare;
animatori pentru copii;
Mos Craciun;

Opinii utilizatori

Extraordinar! Fabulos! Magnific!
De Pintilie Daria pe 04 Iunie 2012

Va recomand cu caldura aceasta echipa de profesionisti din lumea minunata de poveste! Au facut de ziua fetitei mele cel mai frumos spectacol! Baloane modelate, face-painting, jocuri haioase.

Foarte buni!
De Marius pe 17 Mai 2012

Sunt o echipa de profesionisti! Ma bucur ca au participat la evenimentul nostru si consider ca am facut alegerea potrivita pentru succesul petreceii!
Multumim si ii recomandam cu incredere!
Pentru cei interesati, www.personajedepoveste.ro

Contact Personajedepoveste.ro

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.personajedepoveste.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.