• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Momente-magice.ro - Ursitoare botez Bucuresti
0 opinii
Organizare botez:
ursitoare botez

Momente-magice.ro - Ursitoare botez Bucuresti

Momente-magice.ro - Ursitoare botez Bucuresti

Ursitoarele vin costumate in rochii de poveste si cu ajutorul baghetelor magice si a vorbelor bine alese, dau nastere unei atmosfere plina de emotie. Ca in stravechile ritualuri, pasind incet in jurul parintilor care isi tin pruncul in brate, in atentia tuturor invitatilor ursitoarele ureaza...

Momente-magice.ro - Ursitoare botez Bucuresti

Ursitoarele vin costumate in rochii de poveste si cu ajutorul baghetelor magice si a vorbelor bine alese, dau nastere unei atmosfere plina de emotie. Ca in stravechile ritualuri, pasind incet in jurul parintilor care isi tin pruncul in brate, in atentia tuturor invitatilor ursitoarele ureaza numai de bine celui mic.

Dupa dorinta familiei, se cladeste din ursita in ursita viitorul luminos al copilului. Astfel se prezice viata lunga si sanatate,frumusete si bunatate, cariera si bani multi, familie unita si iubire, mult noroc si fericire.

Ursitoare botez:

Pachet standard 3 ursitoare - doar 290 ron in loc de 350 ron + bonus tun de confetti si petale de flori

Spectacolul include un show live interpretat cu maiestrie, presarat cu momente magice pline de emotie si har, prezentat de cele 3 ursitoare bune, coloana sonora personalizata, microfoane wireless, text personalizat, spectacolul fiind realizat de actrite profesioniste.

Sesiune foto la sfarsitul spectacolului!

Pachet standard 4 ursitoare - doar 370 ron in loc de 420 ron + bonus tun de confetti si petale de flori

Spectacolul include un show live interpretat cu maiestrie, presarat cu momente magice pline de emotie si har, prezentat de cele 3 ursitoare si de Ursitoare cea rea avand un rol comic, coloana sonora personalizata, microfoane wireless, text personalizat, spectacolul fiind realizat de actrite profesioniste.

Sesiune foto la sfarsitul spectacolului!

Pachet premium 3 ursitoare +ingeras pazitor (7 ani !) - doar 380 ron in loc de 450 ron + tun de confetti si petale de flori

Spectacolul include un show live interpretat cu maiestrie, presarat cu momente magice pline de emotie si har, prezentat de cele 3 ursitoare bune. + ingeras pazitor (7 ani), coloana sonora personalizata, microfoane wireless, text personalizat, cadouri norocoase pentru bebelus, show-ul este realizat de actrite profesioniste. Ingerasul are rolul de a pazi copilul pe toata durata spectacolului, iar la sfarsit daruieste baloane modelate copiilor invitati.

Sesiune foto la sfarsitul spectacolului!

Pachet premium 4 ursitoare + ingeras pazitor (7 ani!) - doar 480 ron in loc de 550 ron + tun de confetti si petale de flori

Spectacolul include un show live interpretat cu maiestrie, presarat cu momente magice pline de emotie si har, prezentat de cele 3 ursitoare bune si Ursitoare cea rea avand un rol comic. + ingeras pazitor (7 ani), coloana sonora personalizata, microfoane wireless, text personalizat, cadouri norocoase pentru bebelus, spectacolul fiind realizat de actrite profesioniste. ingerasul are rolul de a pazi copilul pe toata durata spectacolului, iar la sfarsit daruieste baloane modelate copiilor invitati.

Sesiune foto la sfarsitul spectacolului!

Nota: Textul ursitoarelor fiind 100 % live cu microfoane wireless, si coloana sonora ambientala!

Momente Magice are cele mai mici preturi la animatori petreceri copii doar 80 ron / ora animatorul pentru botezuri.

5 ore la pret de 4 - doar 320 Ron /personajul in loc de 400 Ron!
5 ore la pret de 4 + Masina de balonase/5ore - Doar 420 RON/personajul in loc de 550 Ron!!!
2 Personaje/ 2 Ore / - Doar 320 RON + Masina de balonase gratis in loc de 380 Ron!

Transportul este gratuit in Bucuresti! Pentru evenimentele in afara Bucurestiului se percepe o taxa de transport.
Momente Magice va poate oferi cameraman, fotograf si DJ.

Ursitoarele sunt foarte solicitate, agenda se ocupa repede, grabeste-te si fa o rezervare acum! 0764.429.733

Servicii animatori:

Este ziua de nastere a copilului tau sau a unei persoane importante din viata ta?
Vrei sa organizezi o petrecere surpriza?
Vrei un animator care sa fie sufletul petrecerii tale?
Ai nevoie de idei?
Vrei ajutor?

Nimic mai simplu, apeleaza cu incredere la noi si iti putem oferi distractie alaturi de animatorii, care stiu sa faca modelaj din baloane, picture pe fata si jocuri nastrusnice alaturi de copii si sigur vei fi multumit de alegerea facuta!

Doar 80 ron/ora/personajul - animatie standard

clown, clownita, mickey mouse, minnie mouse, sportacus, stefania, pirat, piraterita, spiderman, batman, superman, muschetar, print, scooby doo, zoro, frumoasa elena, aladin, yasmine, power rangers, tinkerbell, alba ca zapada, aurora, belle, cenusareasa, rapunzel, barbie, zane, mica sirena, peter pan, iron man, indian si alte personaje.

Oferta: 5 ore la pret de 4 - doar 320 ron / personajul

Animatie premium:

magician momente magice - doar 140 ron / ora
show 2 magicieni momente magice - doar 280 ron / ora
masina de balonase - doar 30 ron / ora

personaje de sezon:

mos craciun, mos nicolae - 130 ron / prestatia
craciunita, spiridusi,ren, craiasa zapezii, brad, om de zapada - 90 ron/ora
iepurasul de paste - 120 ron / ora

Transportul este gratuit in Bucuresti! Pentru evenimentele in afara Bucurestiului se percepe o taxa de transport.
Momente Magice va poate oferi cameraman, fotograf si DJ.
Animatori nostri sunt foarte solicitati, agenda se ocupa repede, grabeste-te si fa o rezervare acum.

Opinii utilizatori

Contact Momente-magice.ro - Ursitoare botez Bucuresti

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.momente-magice.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.