• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Hainute botez:
magazine on-line
Organizare botez:
invitatii botez
; lumanari botez; marturii botez; decoratiuni botez; ursitoare botez

Magazindeaccesorii.ro

Magazindeaccesorii.ro - este un magazin on-line de accesorii pentru nunti si botezuri.

Magazindeaccesorii.ro - este un magazin on-line de accesorii pentru nunti si botezuri.

accesoii pentru botez:

baloane folie;
baloane 45cm;
figurine mari;
baloane latex;
batoane scortisoara;
cadouri botez;
carduri de asezare;
casute de dar;
covor rosu;
cruciulite;
cutii pt. trusouri;
cutiuta suport pt. certificat de nastere;
cutiute pt. cruciulite;
decor cristelnita;
diverse;
floricele decor;
fluturi decorativi;
invitatii de botez;
texte botez;
lumanari de botez;
decoratiuni pentru lumanari;
lumanari pentru cristelnita;
marturii:
ceramica;
cutiute;
diverse;
iconite;
portelan;
rame foto;
saculeti;
scortisoara;
semi-cristal;
meniuri carton;
panglici decor;
petale artificiale;
pietricele decorative;
pistol de lipit cu silicon;
plicuri pt. bani;
rame si albume foto;
set cutiute my first tooth and my first curl;
set prosop si sapun;
set prosop, sapun si sticluta mir;
set suport certificat de nastere si cutiute mot si primul dinte;
set tacam inox pt. copii;
seturi pentru biserica;
servetele de hartie;
sticlute pt. mir;
tavita pentru mot;
trusouri pentru botez;
tull;
ursitoare;

Opinii utilizatori

Contact Magazindeaccesorii.ro

Adresa

Ilfov, Jilava

Site www.magazindeaccesorii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.