• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Hainute botez:
magazine on-line
Organizare botez:
invitatii botez
; lumanari botez; marturii botez; decoratiuni botez

Magazin-nunta.ro

Magazin-nunta.ro se adreseaza celor care isi pregatesc nunta, dar si parintilor care pregatesc botezul copilului.

Va invitam sa vizitati site-ul Agentiei Super Event <a class="nav"href="http://www.superevent.ro/" target="_blank">Superevent.ro</a> unde puteti gasi o gama variata de servicii.

Magazin-nunta.ro se adreseaza celor care isi pregatesc nunta, dar si parintilor care pregatesc botezul copilului.

Va invitam sa vizitati site-ul Agentiei Super Event <a class="nav"href="http://www.superevent.ro/" target="_blank">Superevent.ro</a> unde puteti gasi o gama variata de servicii.

categorii produse oferite:

baloane cu heliu botez;
baloane cu heliu desene animate;
botez &#8211; accesorii;
carduri de masa botez;
carduri de masa nunta;
carte de oaspeti nunta &#8211; botez;
casuta dar botez - model 2012;
casuta dar botez cutie;
casuta dar botez masina;
casuta dar botez patut;
casuta dar inima;
cosulete cruciulite botez;
cosulete cruciulite botez (2);
cruciulite botez;
cutie trusou botez;
figurine de tort botez;
inel servet nunta sau botez;
invitatii botez;
invitatii botez &#8211; 2011;
invitatii botez baietel;
invitatii botez baietel &#8211; 2010;
invitatii botez fetita;
invitatii botez fetita &#8211; 2010;
lumanare botez;
marturii botez;
marturii botez - cadouri de sticla;
marturii botez - obiecte cadou;
meniu botez;
numar de masa botez;
pernuta cruciulite botez;
set mir botez;
sticluta mir botez;
texte invitatii botez;
trusou botez;
tun de confeti nunta si botez;

Opinii utilizatori

Contact Magazin-nunta.ro

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.magazin-nunta.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.