• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Organizare botez:
invitatii botez
; marturii botez

Invitatie-online.ro

Invitatie-online.ro va pune la dispozitie cele mai noi modele de invitatii de nunta, invitatii de botez, plicuri de bani, place carduri si meniuri, din care dumneavoastra sa alegeti modelele care se potrivesc cel mai bine stilului si personalitatii proprii.

Invitatii nunta clasice, invitatii elegante, haioase sau romantice, in culori...

Invitatie-online.ro va pune la dispozitie cele mai noi modele de invitatii de nunta, invitatii de botez, plicuri de bani, place carduri si meniuri, din care dumneavoastra sa alegeti modelele care se potrivesc cel mai bine stilului si personalitatii proprii.

Invitatii nunta clasice, invitatii elegante, haioase sau romantice, in culori pastelate, tonuri de ivory, cu motive florale, fluturi si inimioare, cu aplicatii de funde din organza si satin, toate reinterpretate pentru ca ele sa se potriveasca stilului dumneavoastra.

Plicuri de bani si meniuri, invitatii de botez pentru fetita sau baietel, viu colorate, vesele, haioase, cu poza sau clasice sunt produsele pe care noi ti le propunem.

invitatii nunta:

card novel
deluxe
odiseea
jolie cards hand-made
dreams cards
happy
tbz
cartotehnica

accesorii nunta:

plicuri bani
meniuri
pernute verighete
marturii
place-carduri
pahare miri
jartiere mireasa

invitatii botez:

card novel;
plicuri bani;
marturii;

Opinii utilizatori

Contact Invitatie-online.ro

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.invitatie-online.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.