• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
5 opinii
Hainute botez:
magazine
; magazine on-line

Innocence - Costume de botez pentru baieti si fete. Trusouri de botez

Putem realiza seturi de botez pentru copii de 1 luna (nou nascuti) pana la 2 ani.
Multitudinea de variante de asortare pentru fiecare costumas, sau detalii pe care le puteti alege face ca aproape fiecare set de botez sa fie unic, pentru copilul tau.

Putem realiza seturi de botez pentru copii de 1 luna (nou nascuti) pana la 2 ani.
Multitudinea de variante de asortare pentru fiecare costumas, sau detalii pe care le puteti alege face ca aproape fiecare set de botez sa fie unic, pentru copilul tau.

set de botez, trusou de botez, costum botez baieti, costum botez fete, rochite botez fete, pantofiori botez, broderie botez, botez personalizat, botez nou nascut

Opinii utilizatori

Multumim pentru setul de botez
De Cristina pe 25 Aprilie 2016

Buna ziua, azi a ajuns pachetul cu trusoul intreg de botez la noi in Germania ...suntem foarte multumiți de calitatea lucrurilor-sunt făcute cu mult drag! 
Firma Innoncence e de recomandat si e mereu o adresa unde putem comanda lucruri speciale pentru baiatul nostru!
Va doresc toate cele bune si un Paste Fericit cu cei dragi!

Foarte frumos
De Ileana pe 12 Aprilie 2016

Au haine foarte frumoase pentru botez, le-am asortat cu setul de botez si au fost superbe.

Botez cu tema marina pentru gemeni
De Andreea Irimie pe 22 Martie 2016

Buna ziua, am comandat de la Innocence anul trecut 2 costume pentru finutii mei, gemeni. Eu imi doream ceva asortat dar nu identic si cu tema marina, iar propunerile lor au fost foarte creative si foarte frumoase. Am ales 2 costume diferite, in combinatie bleumarin, alb si dungi care au fost foarte apreciate de parinti si in care baietii aratau superb. Mi-au facut si seturile de botez in aceasi idee, iar restaurantul era si el decorat la fel.

Comanda personalizata
De Ioana Dragomir pe 16 Martie 2016

Buna ziua. Super produse, super servicii. Am fost contactata la preluarea comenzii, am stabilit impreuna dimensiunile hainelor (baiatul meu desi avea 4 luni la botez avea dimensiuni de 6 luni) am primit si un mic cadou surpriza pentru ca am comandat un set complet. Voi reveni la Innocence cand voi fi eu nasa, cu siguranta.

Set de botez de la Innocence
De Valentina pe 16 Martie 2016

Am comandat un set complet de botez de la Innocence pentru finuta mea si a fost foarte frumos. Haine de calitate foarte buna, cusute frumos, materiale frumoase. Mi-a placut ca mi s-a oferit un set complet asortat, iar fetitei i-au venit foarte bine toate, pe masura ei. Am fost foarte multumita. Multumesc!

Contact Innocence - Costume de botez pentru baieti si fete. Trusouri de botez

Adresa

Soseaua Pipera-Tunari, 62-64, Ilfov, Voluntari

Reper Intersectia cu Iancu Nicolae
Site www.hainedebotez.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.