• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Organizare botez:
decoratiuni botez

Fun Party - Decor botez

Decorurile din baloane pentru botez cuprind pe langa traditionala barza si stalpisori din baloane plasati la intrarea in sala, invitatii pot fi intampinati de un copil din baloane (fetita sau baietel), alte sculpturi din baloane care pot reprezenta orice personaj Disney sau orice alta tema, biberon, suzete cu heliu; decorurile de masa pot cuprinde...

Decorurile din baloane pentru botez cuprind pe langa traditionala barza si stalpisori din baloane plasati la intrarea in sala, invitatii pot fi intampinati de un copil din baloane (fetita sau baietel), alte sculpturi din baloane care pot reprezenta orice personaj Disney sau orice alta tema, biberon, suzete cu heliu; decorurile de masa pot cuprinde buchetele din baloane formate din 3-12 baloane inscriptionate cu poza bebelusului, data botezului, etc sau baloane inscriptionate cu "It's a Boy", "It's a Girl" sau "Este baietel", "Este fetita", suzete din baloane cu heliu; masa principala poate avea un decor format dintr-un bebelus din baloane, etc.


Acestea sunt doar cateva sugestii cu ce se poate decora un botez dar variantele de decor care se pot realiza din baloane sunt nenumarate. Decorurile se pot realiza in una-doua culori dupa preferinta sau in ton cu sala in care are loc evenimentul.

Pozele de pe site au caracter informativ. Nuantele de baloane pe care le folosim sunt cele alese de tine!

Contactati-ne sa organizam un eveniment de neuitat!

decor baloane unicat in Romania (barza din baloane, suzete din baloane cu aer sau heliu, biberon din baloane, stalpisori botez);

baloane inscriptionate cu poza bebelusului, data botezului, etc;

baloane cu heliu, buchete din baloane cu heliu (decor masa);

inchiriere echipamente profesionale: fantana cu ciocolata, masina bule de sapun, masina zapada;

realizam bufet de fructe si fructe sculptate;

Opinii utilizatori

Contact Fun Party - Decor botez

Adresa

Ogorului, 171, Bihor, Oradea

Reper Galeria Hypermarket Real 1, Magazin Capriccii
Site www.fanparty.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.