• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Organizare botez:
invitatii botez
; fotografi botez

Fotobebelusi.ro

Fotobebelusi.ro - servicii specializate de fotografie.

Fotografii:

fotografii gravide;
fotografii nou nascuti;
fotografii botez;
fotografii bebelusi;
fotografii copii;
fotografii de familie;

Fotobebelusi.ro - servicii specializate de fotografie.

Fotografii:

fotografii gravide;
fotografii nou nascuti;
fotografii botez;
fotografii bebelusi;
fotografii copii;
fotografii de familie;

invitatii botez:

pret 3 RON / bucata;

pachetul "Ceremonie botez":

- pret 300 RON
- include: fotografierea botezului la biserica si sedinta foto la biserica.
- aproximativ 100 - 150 fotografii;

pachetul "Standard":

- pret 550 RON
- include: fotografierea botezului la biserica si la restaurant, precum si o sedinta foto la biserica sau la restaurant, in limita a 6 ore din momentul intalnirii la biserica, pentru fiecare ora suplimentara adaugandu-se suma de 30 RON;
- aproximativ 200 - 250 fotografii;

pachetul "Plus":

- pret 650 RON
- include: fotografierea botezului la biserica si la restaurant, precum si o sedinta foto la biserica sau la restaurant, in limita a 8 ore din momentul intalnirii la biserica, pentru fiecare ora suplimentara adaugandu-se suma de 30 RON
aproximativ 250-350 fotografii;

pachetul "2 fotografi":

- pret 750 RON
- include: pachetul "Plus" si 2 fotografi la biserica, pe tot parcursul ceremoniei religioase.
- se percepe un avans de 180 RON pentru rezervarea ferma a datei in care se desfasoara botezul.

pachetul "Super Plus":

- pret 850 RON
- include: pachetul "Plus" si un album foto lux format 20x20cm cu coperta foto.
- se percepe un avans de 200 RON pentru rezervarea ferma a datei in care se desfasoara botezul.

pachetul "Complet":

- pret 1.000 RON
- include: pachetul "Super Plus" si 75 invitatii de botez personalizate cu fotografia bebelusului dvs. Mini sedinta foto necesara realizarii fotografiilor pentru invitatii este inclusa in pret.
- se percepe un avans de 250 RON pentru rezervarea ferma a datei in care se desfasoara botezul.

album foto lux (foto-carte):

- pret incepand cu 150 RON

CD/DVD cu carcasa personalizata:

- pret incepand cu 55 RON

Opinii utilizatori

Contact Fotobebelusi.ro

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.fotobebelusi.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.