• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Organizare botez:
fotografi botez

Elite Foto Team

Elite Foto Team - servicii oferite:

- fotografia de eveniment - nunta - logodna - botez
- albume foto cu gravidute, pentru a pastra momentele evolutiei;
- albume foto pentru copilul tau, pentru a avea peste ani un set de imagini minunate;
- albume foto modele, pentru persoanele dornice de afirmare si care au nevoie de...

Elite Foto Team - servicii oferite:

- fotografia de eveniment - nunta - logodna - botez
- albume foto cu gravidute, pentru a pastra momentele evolutiei;
- albume foto pentru copilul tau, pentru a avea peste ani un set de imagini minunate;
- albume foto modele, pentru persoanele dornice de afirmare si care au nevoie de fotografii de top;
- fotografie de produs - food - drink pentru localul, clubul restaurantul tau;
- tururi virtuale pentru pensiunea -hotelul - clubul - cafeneaua - salonul de infrumusetare, etc.

Datele de contact

Iulian Anghel:
0722.673.830

Adrian Buleandra:
0727.488.806

Email:
office@elitefoto.ro

fotografie de nunta;
fotografie de botez;
fotografii in studio;
sedinte foto copii;
sedinte foto gravidute;
sedinte foto modele;
fotografie produs;

Opinii utilizatori

Contact Elite Foto Team

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.elitefoto.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.