• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Hainute botez:
magazine

AnneBeBe - Magazin Hainute Botez

Magazinele Anne Bebe - Hainute botez si Evenimente Speciale sunt situate in Bucuresti, central in doua din cele mai importante centre comerciale: COCOR - et. 5 si UNIREA - et.3.

In functie de varsta si preferinta clientii pot alege din cele mai noi colectii Anne Bebe( Made in Romania ), hainute ale unor celebrii designeri romani sau...

Magazinele Anne Bebe - Hainute botez si Evenimente Speciale sunt situate in Bucuresti, central in doua din cele mai importante centre comerciale: COCOR - et. 5 si UNIREA - et.3.

In functie de varsta si preferinta clientii pot alege din cele mai noi colectii Anne Bebe( Made in Romania ), hainute ale unor celebrii designeri romani sau produse importate din Spania si Italia.

Magazinul propune colectii cu teme cromatice moderne pentru fetite si baieti atat clasice cat si elegante. Calitatea si unicitatea sunt motivele ce-i determina pe clienti sa revina in magazinele Anne BeBe ori de cate ori acestia au nevoie de imbracaminte de ocazie pentru cei mici.

Fie ca este vorba de paltonase, fustite, rochite din voal sau alte materiale pretioase, balerini viu colorati pentru printese si costumase elegante pentru cavaleri.

Observand cererea pentru Articolele de Botez, Anne BeBe a dezvoltat linia Anne BeBe - Angel, in momentul de fata oferind clientilor ceva inedit pentru piata din Romania: trusouri complete personalizate (lumanare,set biserica si hainute asortate si accesorizate cu pietre swarovsky si broderii manuale).

Consideram ca stilul aparte reprezentativ Anne Bebe aduce un look mai fresh si mai stylish colectiilor de botez comercializate in Romania, satisfacand nevoia nasilor si parintilor de a cumpara hainute deosebite pentru micutii rasfatati.

<b>Produse</b>

hainute botez asortate cu toate accesoriile de botez ( lumanare, trusou biserica, trusou mir, pleduri, caciulite si multe alte surprize );
hainute pentru evenimente speciale ( 0 - 8 ani );
imbracaminte moderna Mayoral Spania si Primigi Italia;

<b>Sedii</b>

Magazin Unirea - et. 3;
Magazin Cocor - et. 5;

<b>Program</b>

luni - duminica (10:00 - 22:00);

<b>Carduri de fidelitate</b>

10% pentru clientii fidelizati sau Vouchere pentru cumparaturi peste 300 RON

Opinii utilizatori

Contact AnneBeBe - Magazin Hainute Botez

Adresa

Bucuresti, Sectorul 3

Reper Magazin Unirea - et. 3;
Magazin Cocor - et. 5;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.