• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school
; de VARA

Young Academics

Echipa YOUNG ACADEMICS isi propune să vină în sprijinul părintilor care își doresc pentru copiii lor o educație deschisă și asumată. Credem cu tărie ca atunci când copiii cresc explorând o cât mai largă paletă educațională, își vor putea descoperi și dezvolta talentele și abilitățile . Acest fapt poate avea ca efect...

Echipa YOUNG ACADEMICS isi propune să vină în sprijinul părintilor care își doresc pentru copiii lor o educație deschisă și asumată. Credem cu tărie ca atunci când copiii cresc explorând o cât mai largă paletă educațională, își vor putea descoperi și dezvolta talentele și abilitățile . Acest fapt poate avea ca efect identificarea domeniului de activitate în care se vor simți valorizati și în care s-ar putea dezvolta cu succes si mai tarziu ca adulti. Aici se afla cheia noastră și într-o astfel de viziune am dezvoltat acest centru educațional. Pachetele educaționale oferă și dotările necesare pentru o diversitate de explorare în diverse domenii ale cunoașterii artistice, științifice, prin promovarea conceptului STEAM Unicitatea proiectului YOUNG ACADEMICS consta in dezvoltarea unor centre educationale hiperspecializate, organizate pe domenii de competenta, care vor permite atat copiilor, cat si parintilor sa opteze in mod constient si justificat pentru un anumit domeniu de specializare, astfel incat pregatirea obtinuta sa sustina viitorul adolescent .Centrul after school Young Academics extinde aria de experimentare si aduce in incinta acestui sediu instrumente muzicale ( la dispozitia copiilor), dotări specifice domeniului IT, platforme educationale interactive si alte elemente din domenii conexe dezvoltării abilităților copiilor. Dascălii noștri sunt profesioniști cu daruire care isi propun sa deschida copiilor portile imaginatiei, creativitatii dorința de a experimenta si descoperi.

Luni-Vineri 12:00-18:30

6-12 ani

1250 Lei

Inclus

Inclusa

Engleza Intensiv

Cursuri de actorie,atelier de Dezvoltare Emotionala,pictura,desen,olarit,Science Fun,Robotica,curs de pian,canto,Sah,cursuri de germana

Curte amenajata ca loc de joaca, Lego World

Colaborare cu medic pediatru pentru controale periodice.

Usi de protectie in dreptul scarilor,sigurante la geamuri

Zona de relaxare si ateliere,studio de muzica,5 sali de clasa,grupuri sanitare pentru baieti si fete,vestiare,curte amenajata ca loc de joaca

Opinii utilizatori

Contact Young Academics

Adresa

Stefan Sanatescu, 5, Bucuresti, Afumati

Reper Piata Domenii
Site www.youngacademics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.