• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
1 opinie
Program:
after school
; before school; de VARA

Thinking Big Before and After School Sibiu

Afterschool sau nu? Probabil aveti deja un raspuns la aceasta intrebare. Fie el legat de timpul dumneavoastra petrecut la munca, fie el legat de anumite ingrijorari cu privire la caracterul copilului sau pur si simplu te gandesti sa investesti in educatia lui.

Traim intr-o lume in care etnobotanicele si delicventa juvenila fac subiect de...

Afterschool sau nu? Probabil aveti deja un raspuns la aceasta intrebare. Fie el legat de timpul dumneavoastra petrecut la munca, fie el legat de anumite ingrijorari cu privire la caracterul copilului sau pur si simplu te gandesti sa investesti in educatia lui.

Traim intr-o lume in care etnobotanicele si delicventa juvenila fac subiect de media in fiecare zi. Traim intr-o lume in care procentajul de promovabilitate la testele nationale si bacalaureat te ingrijoreaza dar reflecta din pacate realitatea.

Ne aflam in situatia in care daca nu se iau masuri eficiente de modificare si sustinere a educatiei elevilor, invatamantul romanesc, si nu numai, va continua pe drumul descendent.

Fara a ne imlica in politica, ma ingrozesc la gandul ca peste cativa ani uni dintre geniile ce au sustinut bacalaureatul anul acesta, ne vor reprezenta printr-o pozitie in conducerea acestei tari.

Noi, echipa thinKingBIG, ne-am decis sa nu mai asteptam miracole. Nu a aparut dintr-un moft, ori din vreo idee de afacere garantata, argumentata de media ori de internet, ci din necesitate.


Nu incurajam program dupa scoala cu "cheia la gat" si "sa nu deschizi la nimeni", precum nu incurajam nici retelele de socializare si nici jocuri neavizate la varste fragede. Din acest motiv, iata cateva dintre argumentele noastre forte care ne justifica:

De ce after school?
Pentru ca interactionam cu elevul in modul lui cel mai individual, fara ai neglija identitatea.
Pentru ca ne adaptam la elevii nostrii si tratam mereu cauzele si nu efectele.
Pentru ca noi credem si investim resurse in educatie.
Pentru ca avem un plan, avem obiective, avem valori si le respectam.
Pentru ca suntem o echipa inclinata spre educatie.
Pentru ca nu rezolvam teme. Rolul nostru este de asistare a copilului in timp ce el le rezolva.
Pentru ca ne gandim la tot, si avem sali de curs dotate cu echipament ergonomic, avem toalete adaptate inaltimii copiilor, avem personal didactic calificat, avem supraveghetori, pentru ca micutului tau sa-i fie bine.
Pentru ca oferim un pachet de optionale compatibil cu toate varstele si avand ca scop imbunatatirea abilitatilor elevului.
Pentru ca oferim un mediu placut si propice dezvoltarii educationale.
Pentru ca ne place ceea ce facem, si facem profesional.
Pentru ca avem maniere si respect, ne tinem de cuvant.

luni - vineri: 08:00 - 18:00

clasele I-IV

oferim pachetul de rezolvare teme si acces la toate optionalele la pretul de 350 RON / luna, fie el in limba romana sau germana;
limba engleza se include automat.

la cerere

la restaurantul Adi and Nicol de vis-a-vis.

engleza;
germana;

literatura;
matematica;
arte;
stiinte;
etica si maniere;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

asistenta medicala permanenta

supraveghere si control

materiale didactice avizate de MECTS;
mobilier ergonomic;
320 mp spatiu util si o gradina minunata in spatele casei;

Opinii utilizatori

Excelent
De Florina pe 06 Octombrie 2011

Am inceput sa-mi duc baietelul la acest after school din septembrie anul acesta. Desi am fost reticenta, acum pot doar sa le multumesc pentru sprijinul oferit. Au o echipa de invatatori foarte buni, care se ocupa de ei si ii indruma pas cu pas. Au program pana la ora 18, iar baietelul meu nici nu vrea sa ma vada acolo inainte de ora 18. Au materiale profi si in fiecare zi au activitati noi. Le doresc succes in continuare!

Contact Thinking Big Before and After School Sibiu

Adresa

Dimitrie Anghel, 11A, Sibiu, Sibiu

Reper Fosta locatie CRD
Site www.thinkingbig.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.