• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school

Strumfii Land

Strumfii Land Constanta va ofera: after school,
spatiu de joaca pentru copii, petreceri pentru copii si adulti,
aniversari, serbari, evenimente.

Daca copiii dumneavoastra s-au saturat de jucariile de acasa si au nevoie de un spatiu generos, pe gustul lor iar dumneavoastra va doriti o ora de liniste in care angajatii nostri sa...

Strumfii Land Constanta va ofera: after school,
spatiu de joaca pentru copii, petreceri pentru copii si adulti,
aniversari, serbari, evenimente.

Daca copiii dumneavoastra s-au saturat de jucariile de acasa si au nevoie de un spatiu generos, pe gustul lor iar dumneavoastra va doriti o ora de liniste in care angajatii nostri sa preia grija supravegherii copiilor in timp ce va savurati cafeaua sau pur si simplu admirati panorama orasului de pe terasa, acesta este locul de care aveti nevoie.

Aveti treburi sau cumparaturi de facut? Nu aveti cu cine lasa copiii? De ce sa platiti baby sitting? Aduceti copiii la noi unde se vor bucura de mii de jucarii, spatiu generos, antren, jocuri educative si grija angajatilor nostri profesionisti! Suntem in plin centru la mica distanta de shopping mall-uri si piete iar dumneavoastra va puteti face cumparaturile sau rezolva problemele in liniste.

12:30 - 18:00

10 Euro / zi / copil

la cerere se asigura transportul

servirea mesei de pranz, gustari

engleza, curs de limba portugheza

jocuri de miscare (individual / pe grupe de varsta),
lecturi de carti, reviste, jocuri logice, puzzle,
vizionari de filme, auditii muzicale,
jocuri pe calculator cu CD-uri specifice varstei / disciplinei de invatare, legate de activitatea scolara,
organizarea de cercuri de pictura, cerc de arta, dramatica, cultura generala,
atelierul de creeatie: "Ne jucam, lucruri frumoase cream!", curs de gimnastica aerobica, istorie si cultura civilizatiilor (Clasa a IV a), matematica (consolidare sau performanta), curs de limba engleza (incepatori/avansati), curs de limba portugheza (incepatori), grup vocal

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

supraveghere permanenta

pupitre copii, minibiblioteca, sala speciala studiu

Opinii utilizatori

Contact Strumfii Land

Adresa

Bd Mamaia, 13/15, Constanta, Constanta

Reper Etaj 4 / 5
Site www.strumfiiland.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.