• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
4 opinii
Program:
after school
; before school; de VARA

SAGA Kid - Scoala Alternativa de Gandire Aplicata

SAGA Kid (Scoala Alternativa de Gandire Aplicata) este un afterschool cu program diversificat, ce propune un concept inedit de invatare in Romania, bazat pe dezvoltarea gandirii aplicate.

Punem accentul in egala masura pe dezvoltarea capacitatilor analitice si creative, invatandu-i pe copii sa puna sub semnul intrebarii solutiile...

SAGA Kid (Scoala Alternativa de Gandire Aplicata) este un afterschool cu program diversificat, ce propune un concept inedit de invatare in Romania, bazat pe dezvoltarea gandirii aplicate.

Punem accentul in egala masura pe dezvoltarea capacitatilor analitice si creative, invatandu-i pe copii sa puna sub semnul intrebarii solutiile clasice, incurajandu-i sa descopere si sa inteleaga metodele si logica din spatele rezolvarii problemelor.

12:00 - 19:00

6 - 13 ani

500 lei + masa PR
700 lei + masa cls I-IV

da

da

engleza, italiana, franceza, spaniola

Programe:
SAGA Afterschool - indrumare in realizarea activitatilor zilnice de invatare;
SAGA Virtual - indrumare in realizarea activitatilor zilnice de invatare online, de acasa;
SAGA Grown-up - jocuri de logica, strategie si memorie, in echipa, pentru adulti si copii;
SAGA de Vara - program lung pentru zilele de vara, activitati indoor si outdoor;
Mini SAGA - momente scurte petrecute alaturi de echipa si copiii SAGA.
SAGA's Playful English - inclus in pret
SAGA Thinking - Jocurile Mintii cu metoda SAGA - inclus in pret
SAGA Special - Design.Stil.Vestimentatie - inclus in pret;
SAGA One - Dezvoltare Personala cu jucarii educationale - inclus in pret

Optionale:

SAGA Business - Juniori in Afaceri;
SAGA Thinking - Jocurile Mintii;
SAGA Art - Pictura;
SAGA Creative - Comunicare prin Imagini;
SAGA Science - Stiinte Distractive;
SAGA Music - Chitara;
SAGA Toys - Confectionarea Jucariilor;
SAGA Handmade - Produse Naturale;
SAGA Sports - Inot.

natural, parcul Gh. Petrascu si spatiu comun in interior

da

da

180 m2, cu un spatiu comun de 40 m2, 4 spatii separate pentru teme, doua bai si sala de mese;

Opinii utilizatori

Un afterschool bun!
De Laura Popescu pe 06 August 2014

Mi-a placut mult atmosfera si modul in care personalul abordeaza educatia copiilor. Este un afterschool gandit numai pentru clasele 0-4 si au si scoala de vara. Copiii sunt scosi in parc zilnic si sunt incurajati sa citeasca, ceea ce mi se pare minunat! Mancarea este foarte buna si au o biblioteca mobila!!

imi place Saga Kid
De Mario pe 14 Iulie 2014

mie mi se pare foarte interesant acest afterschool

Imi place mult, mami
De Oana pe 15 Octombrie 2013

Acestea au fost primele cuvinte ale pustiului meu dupa prima zi la After si aveam atatea emotii. Cu toate ca in perioada vacantei ar fi putut sta o perioada cu bunica nici n-a vrut sa auda ca ar putea sa lipseasca, atmosfera este atat frumoasa si vesela, incat il inteleg.
Am paticipat la o sedinta de prezentare a optionalului MindLab si va pot spune ca este fantastic, pe langa faptul ca am plecat relaxata si veneam dupa o "zi speciala" la munca, am inteles cat de mult dezvolta capacitatea de gandire a copilului.

Am fost tare mandra si impresionata cand mi-a aratat husa pentru tableta cusuta de manutele lui la optionalul de creatie si design.

Acum ca a-nceput scoala sunt multumita ca la After isi face temele si stiu ca este atent supravegheat.

Pentru orice parinte esential este copilul si cerintele lui, acum sunt linistita deoarece stiu ca in timpul zilei copilul meu este in siguranta, ingrijit, supravegheat si vesel.

Bravo Saga Kid!

La Saga Kid e suuuper
De Mirela pe 09 Octombrie 2013

Suuuper - asa imi raspunde copilul meu cand intreb "cum a fost azi la after?"
Chiar are dreptate: la Saga Kid sunt atent supravegheati la lectii, fieare grupa de varsta are o sala dedicata pentru efectuarea temelor; pe langa limbi straine au activitati optionale foarte intersante si utile - MindLab, Juniori in afaceri, Atelier de creatie si design, clape.

In rest, cand nu fac teme, activitati optionale sau cand nu sunt in parc (ies in parc zilnic, cand nu ploua) sunt incurajati sa se exprime liber, sa inoveze, sa improvizeze, sa fie creativi, sa faca tumbe - daca asta vor.

Pentru mine este important ca fiica mea sa se simta in largul ei la after school, deoarece petrece acolo jumatate de zi. Saga Kid a reusit sa o faca sa se simta la after ca acasa
Bravo Saga Kid!

Contact SAGA Kid - Scoala Alternativa de Gandire Aplicata

Adresa

Intrarea Sabitei, 34, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Parcul Gh. Petrascu si Parcul IOR
Site www.sagakid.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.