• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Program:
after school
; before school; de VARA

Oxigen Sport

OxigenSport te antreneaza pentru viata promovand un concept bazat pe dezvoltarea armonioasa si echilibrata a Omului pe care fiecare copil il reprezinta!

Program de vara 2011:

Oxigen Sport a pregatit pentru copilul tau o vacanta de vara de neuitat!

In perioada 27 iunie – 9 septembrie, la Scoala de Vara OXIGEN...

OxigenSport te antreneaza pentru viata promovand un concept bazat pe dezvoltarea armonioasa si echilibrata a Omului pe care fiecare copil il reprezinta!

Program de vara 2011:

Oxigen Sport a pregatit pentru copilul tau o vacanta de vara de neuitat!

In perioada 27 iunie – 9 septembrie, la Scoala de Vara OXIGEN SPORT calatorim imaginar in jurul lumii. Vom vizita în fiecare saptamana alta tara, unde vom afla lucruri interesante despre geografia si istoria tarii, despre obiceiurile si religiile locuitorilor sai, despre artistii si savantii de prestigiu care au trait în tara aceea.

Programul este structurat la nivel saptamanal, la un pret de 250 RON/ saptamana, pret care include:
Calatorie imaginara in jurul Pamantului (Program interactiv susținut multimedia de dezvoltare a culturii generale, oferind copilului notiuni despre geografia, istoria, cultura țarilor în care calatorim imaginar);
Jocuri de echipa / Origami / Tagram
Pictura / Lectura / Auditii muzicale
Teme de vacanța – copilul va lucra cu personal specializat in vederea mentinerii nivelului cerut de cunostinte, conform programei scolare.
Masa de pranz si gustarea de la ora 17:00
Vizite la muzee, vizionari spectacole
Program zilnic: 09:00 - 18:00 (flexibil functie de programul de lucru al parintilor);


In plus, puteti opta pentru transport de la si catre domiciliul dumneavoastra, platit saptamanal in functie de zona in care se afla locuinta dumneavoastra.

Puteti opta si pentru micul dejun la un pret suplimentar de 4 RON / zi.

Cursurile optionale Oxigen Sport continua si pe perioada verii. Va puteti alege orice optional doriti pentru copilul dumneavoastra din lista de mai jos:

Karate: 1 ora / sapt – 22,5 RON / sedinta;
Inot: 2 ore / sapt – 50 RON / sedinta;
Tenis: 2 ore / sapt – 32 RON / sedinta;
Dans: 1 ora / sapt – 25 RON / sedinta;
Teatru: 1 ora / sapt – 25 RON / sedinta;
Pictura: 1.5 ore / sapt – 50 RON / sedinta;
Engleza: 2 ore / sapt – 15 RON / sedinta;
Franceza: 2 ore / sapt – 15 RON / sedinta;
Germana: 2 ore / sapt – 15 RON / sedinta;
Minuni in eprubeta: 1 ora / sapt – 25 RON / sedinta;
Learn2B – program de dezvoltare personala a copilului: 1.5 ore / sapt – 60 RON / sedinta;
Dezvoltarea inteligentei logico-matematice: 1 ora / sapt – 40 RON / sedinta;

Inscrie-te acum si beneficiezi de o reducere de 10% la programul de vara O calatorie imaginara in jurul Pamantului!

Oxigen Sport organizeaza si doua tabere in aceasta vara: o tabara la mare - tabara internationala Kalivas din Halkidiki, Grecia in perioada 27 iunie – 10 iulie. La sfarsitul lunii august (28 august – 3 septembrie) vom petrece 7 zile in tabara de alpinism si echitatie de la Conca Verde, Rasnov.

Detalii suplimentare la telefon 0731.580.249, e-mail contact@oxigensport.ro si pe site-ul www.oxigensport.ro

program scurt 12:00 - 17:30;
program lung 12:00 - 18:00 / 19:00

copiilor intre 7 si 14 ani

650 RON / luna

transportul este optional si se plateste sub forma de abonament pe luna in functie de zona in care se afla scolala si locuinta

dejun si gustare (preponderent fructe) = 11 RON / zi

franceza, spaniola, germana

tenis, teatru, mini-baschet, karate, inot, pregatire fizica, dans, balet, desen - pictura

special amenajtae

da

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Contact Oxigen Sport

Adresa

Delea Veche, 35, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Restaurant La Mama
Site www.oxigensport.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.