• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Program:
before school

Gradinita TeddyBar

Before school Teddybar reprezinta locul ideal, unde copiii isi vor consolida si aprofunda studiile scolare si nu numai. Cladirea, destinata exclusiv activitatilor desfasurate cu scolarii, dispune de 4 sali de curs, 3 grupuri sanitare, bucatarie, sala de mese, sala destinata activitatilor optionale -aikido, dansuri moderne, teatru, arta, origami,...

Before school Teddybar reprezinta locul ideal, unde copiii isi vor consolida si aprofunda studiile scolare si nu numai. Cladirea, destinata exclusiv activitatilor desfasurate cu scolarii, dispune de 4 sali de curs, 3 grupuri sanitare, bucatarie, sala de mese, sala destinata activitatilor optionale -aikido, dansuri moderne, teatru, arta, origami, informatica, balet, pian. Structura casei pe 4 nivele (subsol, parter si 2 etaje), spatiile luminoase si generoase, curtea larga, toate acestea o recomanda ca un loc sigur, primitor, unde copilul dumneavoastra sa se simta iubit, respectat si ingrijit.

scurt 08:00- 12:30 include: mic dejun, activitati de baza, fructe, activitati optionale,, mediu 08:00- 13:30 include: mic dejun, activitati de baza, fructe activitati optionale, pranz, lung 08:00- 18:00 include: mic dejun, activitati de baza, fructe, activitati optionale, pranz, program de odihna, gustare, consolidare cunostinte, activitati optionale, after school 12:00-18:00 include: transport scoala-gradinita, Germana sau Engleza (intensiv), pranz, efectuarea temelor, gustare, activitati optionale.

clasele V - VIII

scurt 08:00- 12:30- 650 Ron , nu include transport,mediu 08:00- 13:30 750 Ron, nu include transport,lung 08:00- 18:00 950 Ron, nu include transport, After school 12:00-18:00- 750 Ron

da, transport locatie - scoala

masa de pranz

engleza, germana

teatru, aikido, informatica, arta, tenis, dansuri moderne, balet, cultivarea bunelor maniere, pictura, origami, inot, tenis,

curte exterioara

medic pediatru, psiholog

4 sali de curs, 3 grupuri sanitare, bucatarie, sala de mese, sala destinata activitatilor optionale- aikido, dansuri moderne, teatru, arta, origami, informatica, balet, pian

Opinii utilizatori

Excelent
De Catalin pe 12 August 2014

Va recomand aceasta gradinita! Mergeti macar sa vedeti ce se intampla acolo si va veti convinge singuri. Personal excelent. Rezultate extraordinare.

Contact Gradinita TeddyBar

Adresa

Soimarestilor , 29, Bucuresti, Sectorul 1

Reper aproape de Podul Grand (200m) - Crangasi - Calea Grivitei.
Site www.gradinitateddybar.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.